(Poistunut julkaisusta)

Perhehoidon sosiaalityöntekijä
Nuorten Ystävät -palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PERHEHOIDON SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Nuorten Ystävien Turun toimipisteeseen.

Perhehoitomme tehtävänä on tarjota vaativan tason perhehoidon palveluita kuntien lastensuojelun käyttöön. Perhehoitopalvelujemme muut yksiköt sijaitsevat Seinäjoella ja Oulussa. NYn perhehoitopalveluissa työskentelee palvelupäällikön ja kolmen johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kymmenen kokenutta perhehoidon sosiaalityöntekijää, yksi perhehoidon erityisohjaaja sekä neljä perheohjaajaa.

Perhehoitopalveluiden Turun toimipiste rekrytoi ja valmentaa sijaisperheitä Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. Käytössämme on Pesäpuun PRIDE-valmennus- ja valintaohjelma. Perhehoidon sosiaalityöntekijät ja perhehoidon erityisohjaaja tukevat sijaisperheitä koko sijoituksen ajan. Työhön sisältyy myös tiivis yhteistyö sijoittavien kuntien kanssa. Sijaisperheiden tuki sisältää puhelimitse tapahtuvan ohjauksen ja neuvonnan sekä kuukausittaiset kotikäynnit. Järjestämme perheille vertaistuen lisäksi myös koulutusta, työnohjausta ja asiantuntijakonsultaatioita. Perheiden vapaan pitäminen mahdollistetaan perhehoidonohjaajien, sijaishoitajien ja lomaperheiden avulla. Perheille järjestetään tarpeen mukaan myös muuta arjen tukea.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sekä sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme vankkaa lastensuojelutyön ja perhehoidon työkokemusta.  PRIDE-kouluttajakoulutus luetaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön lisäksi vahvan ammatillisen tuen sekä haastavia töitä moniammatillisessa ja kehittämiseen orientoituneessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa perhehoidon johtava sosiaalityöntekijä Riitta Laasi p. 050 5263968, riitta.laasi@nuortenystavat.fi

Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.nuortenystavat.fi