(Poistunut julkaisusta)

Perheasiain neuvottelukeskuksen johtava perheneuvoja
Hyvinkään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua näiden ja ympäristökuntien asukkaille. Työtä johtaa ja kehittää Hyvinkään-Riihimäen alueen perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta, jonka esittely- ja sihteerivastuu on johtavalla perheneuvojalla. Johtavan perheneuvojan pääasiallinen tehtävän sisältö muodostuu hoidollisesta pari- ja perheterapeuttisesta työstä.

Johtavan perheneuvojan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon pappi, hän on suorittanut perheneuvojan erikoistumiskoulutuksen tai sitoutuu sen hankkimiseen sekä hänellä on riittävän laaja perehtyneisyys kirkon perheneuvontaan.

Virka kuuluu kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 602. Virka tulee ottaa vastaan 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran täytössä käytetään soveltuvuustestiä.

Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan seurakunnassa ti 7.4.2020. Soveltuvuustutkimuspäivä on Helsingissä ti 14.4.2020.

Tiedusteluihin vastaa viikolla 11 ti-to lääninrovasti Ilkka Järvinen, p. 0400 662 883, ilkka.jarvinen@evl.fi

Viran hakuaika päättyy pe 27.3.2020 klo 15. Hakemukset toimitetaan os. Hyvinkään seurakunta, kirkkoneuvosto, PL 29 (Hämeenkatu 16), 05801 Hyvinkää tai sähköisesti hallintosihteerille os. mikke.maki@evl.fi