(Poistunut julkaisusta)

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haku päättyy: 14.10.2019    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 27.9.2019    
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme innovatiivista, tulevaisuuteen katsovaa ja kokonaisvaltaisesti sosiaali- ja terveyspalveluja tarkastelevaa perhe- ja sosiaalipalvelujen johtajaa!

Tarjoamme sinulle johdettavaksi yhden Eksoten neljästä vastuualueesta. Vastuualueella on integroitu sosiaalipalvelujen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja asiakaslähtöisiksi palvelukokonaisuuksiksi: perhepalvelut, aikuisten psykososiaaliset palvelut, vammaispalvelut ja työelämäpalvelut.

Perhepalveluissa työskentelee keskimäärin 1040 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja sen vuosibudjetti on noin 128 M€.

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja vastaa alueensa strategisten tavoitteiden ja talouden suunnittelusta ja toteutumisesta sekä on Eksoten johtoryhmän jäsen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (sosiaalihuoltolaki 46 a §, 22.4.2016/292), kokemusta laaja-alaisten ja moniammatillisten kokonaisuuksien hallinnasta ja kehittämisestä, kokemusta vaativista johtamistehtävistä, verkostojohtamisen osaamista sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen laaja-alaista tuntemusta.

Sosiaalityöntekijän pätevyys (ammattihenkilölaki 9§ 817/2015) katsotaan eduksi.

Arvostamme:

  • Kykyä, intoa ja palavaa halua innostaa ja motivoida henkilöstöä
  • Asiakas edellä -ajattelua
  • Hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja neuvottelutaitoja
  • Vahvaa talousosaamista
  • Kykyä uudistaa monialaisia palveluja Eksoten strategian mukaisesti

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työavain: 251673

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vt. hallintojohtaja Tiia Iivonen 3.10.2019 klo 13-14 ja 10.10.2019 klo 11-12. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse tiia.iivonen@)eksote.fi.