(Poistunut julkaisusta)

Perhe- ja kriisityöntekijä
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2019

Haluamme olla, ei vain erilainen, vaan myös paras, sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Tunnet sen jo heti kättelyssä.

Haemme vastaanottokeskuksiimme

perhe- ja kriisityöntekijää

tuottamaan asiakkaille terveyden ja hyvinvoinnin edellytyksiä arkeen. Tehtävä on osa vastaanottokeskuksen asiakkailleen järjestämiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja tehtävän painopiste on käytännön asiakas- sekä potilastyössä. Tehtäväkenttä on laaja ja tarjoaa näköalapaikan perhe- ja kriisityön ammattilaiselle.

Perhe- ja kriisityöntekijänä pääset kehittämään vastaanottokeskusten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja asiakastyön lisäksi tuet keskustemme muita työntekijöitä asiakasohjauksessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta kriisi- ja perhetyöstä (vähintään 1 vuosi) sekä sosionomin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa (AMK) . Ymmärrys vastaanottojärjestelmästä, vastaanottokeskuksen toiminnasta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan ja palvelujärjestelmän tuntemuksesta katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi huippuporukan, hyvät edut ja mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työskentelypaikkana ovat Vantaan ja Espoon vastaanottokeskukset. Mikäli yllä oleva kuvaus sai sinut innostumaan, toivomme kuulevamme sinusta lisää. Hae tehtävää 28.11. 2019 mennessä.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian, joten jos kiinnostuit, hae heti, sillä valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.