Perävaunuasentajia Vantaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike Vantaalla Hakkilassa, joka tarjoaa raskaankaluston ja pakettiautojen kattavat korjaamopalvelut ammattitaidolla sekä varaosat ja tarvikkeet ajoneuvojen huoltoon ja varusteluun. Suomen Kuljetuslaite Oy on osa Koivunen-konsernia ja kuuluu kansainväliseen TopTruck -korjaamoketjuun.


Etsitkö päivätyötä raskaan kaluston asennuksien parissa? Tässä on tilaisuutesi, sillä etsimme Suomen Kuljetuslaitteelle kahta perävaunuasentajaa kokopäiväseen työhön Vantaan Hakkilaan.

Perävaunuasentajana vastuullesi kuuluu huollot ja korjaukset - aiemmalla kokemuksella voit päästä heti käsiksi haastavimpiinkin tehtäviin.

Sinulta toivomme löytyvän ajoneuvoasentajan taustaa sekä työkokemusta alalta, raskaan kaluston huoltojen tai korjausten parista kerrytetty kokemus on ehdottomasti etu! Etsimme henkilöä, jolla pysyy työkalut kädessä ja joka tietää, miten hyvää asiakastyytyväisyyttä pidetään yllä. Tässä työssä asenne ratkaisee, sillä kokemusvuosia tärkeämpää on halu kehittyä alan ammattilaiseksi ja uskallus ruveta hommiin.

Suomen Kuljetuslaitteen porukka on hyvällä huumorilla varustettu, ja paikasta ei vauhtia puutu! Työntekoa ohjaa vahvasti yhdessä tekemisen periaate. Työtiloissa on otettu huomioon ergonomia, työntekijöistä todella pidetään huolta!

Työajat ovat arkisin kello 8-16, palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Upeaa! Laitathan hakemuksesi ansioluetteloineen tulemaan pikimmiten, sillä paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Täällä kokeneemmalle osaajalle tarjotaan haasteita ja monipuolisuutta, aloittelevalle asentajalle on tässä mahdollisuus päästä kasvamaan alan ammattilaiseksi!


Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä minuun.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi
www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot