(Poistunut julkaisusta)

Perävaunu- ja hallisuunnittelijoita Weckman Steelille
Weckman Steel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme Weckman Steel Oy:lle Vierumäelle yhteensä kahta perävaunu- ja hallisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Perävaunusuunnittelijana työskentelet 3D-suunnittelun (Solid Edge) parissa tehden tuote- ja ylläpitosuunnittelua sekä tuotekehitystä traktorin perävaunujen parissa. Vastuullasi on monipuolisesti vanhojen tuoteperheiden kehittäminen ja päivittäminen, mutta myös uusien mallistojen suunnittelu ja innovointi. Tehtäviisi kuuluu myös tarvittavan teknisen tuen antaminen sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille. Olet osa muutaman hengen rentoa, tiivistä ja asiantuntevaa suunnittelutiimiä.

Ollaksesi etsimämme osaaja voit olla jo kokeneempi suunnittelija tai urasi alkutaipaleilla oleva tulevaisuuden suunnitteluammattilainen, sillä tehtävänkuvaa ja urapolkua on mahdollista muokata valittavan henkilön kokemustason mukaan. Odotamme sinulta kuitenkin teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä vähintäänkin jonkin verran aikaisempaa suunnittelukokemusta sekä tuntemusta 3D- suunnitteluohjelmistoista. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja luotettavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa ammattiosaamistasi. Työsuhde-etuihin kuuluu muun muassa hyvät työkalut sekä maittava kotilounas.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronalla Henri Planting, 043 8244822.