(Poistunut julkaisusta)

Perämies
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että satamissa maihin nousee tyytyväisiä ja virkistyneitä matkustajia mukanaan hyviä kokemuksia ja unohtumattomia risteilymuistoja. 

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavaa, avointa ja vastuuntuntoista hyvää tiimipelaajaa Perämieheksi määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi Suomen lipun alla oleville aluksillemme.

Perämies toimii päällikön apuna aluksen kuljettamisessa huomioiden turvallisuus ja ympäristönsuojeluun liittyvät asiat.

 

Vastuualueet:

-          tuntea ja noudattaa aluksen kuljettamiseen liittyvän kansainvälisen ja kansallisen lainsäädännön ja määräykset

-          tuntea SMS:ssä määritellyt menettelytavat ja toimia niiden mukaisesti

-          vahdinpito sisältäen aluksen ohjailua

-          osallistua aluksen lastaukseen ja purkuun

-          osallistua merenkulun ja turvallisuuden piiriin kuuluvien asioiden toiminnan kehittämiseen ja suunnittelutyöhön

-          osallistua ja johtaa turvallisuusharjoituksia

 

Hakijoilta odotamme viranomais- ja SMS –vaatimusten mukaisia pätevyyksiä sekä suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Fleet Operational Manager Jan Valtonen;  040 652 6658

Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mutta kuitenkin viimeistään 29.2.2020 mennessä. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.