(Poistunut julkaisusta)

People Operations, R&D
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Meillä Visma Solutionsilla on viiden hengen HR-tiimi. Nyt meillä on kaksi paikkaa auki, ja tämä on uusi, tuotekehitysorganisaatiolle nimetty asiantuntijarooli. Tuotekehitystiimi sijaitsee suurelta osin Lappeenrannassa, mutta osa istuu myös muilla paikkakunnilla. Sinä voit työskennellä joko Lappeenrannassa tai Helsingissä.

  Henkilöstön sitoutuminen on meille kunnia-asia, mutta myös strateginen tavoite. Haluamme varmistaa, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja että esimiestyö on inspiroivaa ja laadukasta. Tämä on yrityksemme HR-tiimin keskeinen tavoite. Kulttuurimme perustuu vastuuseen ja vapauteen. Työskentelemme ketterästi ja kokeillen, luomme pohjaa itseohjautuvuudelle ja kasvulle sekä rakennamme joka päivä yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2012-2020).

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajasti erilaisten henkilöstöasioiden parissa. Suurimpia haasteita tuotekehityksessämme ovat rekrytointi ja siihen liittyvä viestintä, sekä työntekijöiden perehdyttäminen ja sisäänajo organisaatioomme. Olet myös tuotekehityksen tukena heidän muuttaessa toimintatapojaan ketterämmäksi. Toimit heidän ensisijaisena yhteyshenkilönä, joka vastaa People Operations -liittyviin kysymyksiin, kuten työsuhdeasioihin, suorituksen johtamisen prosesseihin tai haastaviin henkilöstötilanteisiin. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tietää itse, sillä HR-tiimistä löytyy monipuolista osaamista. Tuotekehityksen tukemisen lisäksi pääset osallistumaan muihin PeopleOps-tiimin projekteihin ja erilaisista kehityshankkeista on mahdollista ottaa vastuuta.

Haluamme työskennellä HR:ssä ketterästi, mikä tarkoittaa että keskiössä on asiakaslähtöisyys, humaani ajattelutapa, työntekijäkokemus sekä jatkuva, asteittainen parantaminen. Ketteryys vaatii tiimiläisiltä rohkeutta, uteliaisuutta, heittäytymishalukkuutta sekä halua oppia ja haastaa itseään joka päivä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Odotamme, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus henkilöstöalan asiantuntijatehtävistä, tunnet sen omaksesi ja haluat kasvaa ja kehittyä siinä yhä paremmaksi. Olet aloitteellinen, suunnitelmallinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu joukkuepelaaja. Lisäksi toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, viet asiat loppuun asti etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja.

Arvostamme modernia otetta HR-asioihin, rekrytointi-, fasilitointi- tai coachingosaamista sekä ymmärrystä tuotekehityksen toimintatapoihin (jos osaamista ei ole, pääset oppimaan!). Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, sillä virallinen työkielemme on englanti. 

Tarjoamme lämminhenkisen, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Meillä pääset tekemään ja oppimaan!

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021.

Haluatko meille? Jätä video tai hakemus ja cv tai vaikka kaikki! Hakuaikaa on 28.2.2021 asti, mutta käsittelemme hakemukset niiden saavuttua, ja suljemme haun oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leader, People Ops Henna Savola, 0408362593.