(Poistunut julkaisusta)

People Operations Manager
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Oletko sinä hakemamme kokenut ja intohimoinen henkilöstöalan kehittäjä, joka haluat olla osana majoituspalvelualan upeaa kasvutarinaa?

Forenom hakee People Operations Manageria Suomen liiketoimintaan.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään yrityksemme HR-toimintoja yhdessä maajohtajan kanssa. Työssäsi tuet organisaatiomme esimiehiä ja kehität yhdessä heidän kanssaan entisestään tekemistämme ja yhteishenkeämme. Meillä työskentelee reilu 300 ammattilaista hyvin erilaisissa tehtävissä. Tällaisessa joukossa sinulla on mahdollisuus olla myös itse näkyvä ja arvostettu tekijä, jonka henkilökuntamme jokainen osaaja kokee omaksi tuekseen. Pääset mukaan nuorekkaaseen ja tekevään työkulttuuriin, jossa vahvistetaan henkilöstömme potentiaalia yrityksen strategian, vision ja arvojen mukaisesti.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, mieluiten palvelualan kasvuorganisaatiosta. Sinulla on jatkuva halu itse kehittyä ja kehittää toimintoja henkilöstöhallinnon osa-alueilla. Sinulta löytyy oikeanlaista asennetta jatkuvaan muutokseen ja systemaattista tapaa toimia. Rakastat ihmisten erilaisuutta ja heidän kanssaan toimimista mutta haluat myös tehdä timanttisen tarkkaa jälkeä HR-järjestelmissä ja dokumentoinnissa. Toimit työssäsi sujuvasti suomen lisäksi englanniksi – meillä puhutaan päivittäin yli kymmentä kieltä. Olet energinen, lämmin ja itsenäisesti asioita eteenpäin vievä luottopeluri. Mikäli kiinnostuit uusista haasteista, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin takaa. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

People Operations Managerin tehtäviä ovat mm.

  • Rekrytointi- ja perehdytysprosessien tukeminen
  • HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen, työsuhteen elinkaareen liittyvät tehtävät
  • HR-tuki henkilöstölle ja esimiehille
  • Hallinnollisia työhyvinvointiin ja työterveyshuoltoon liittyviä tehtäviä, raportointi ja seuranta
  • Työnantajamielikuvan ja oppilaitosyhteistyön kehittäminen
  • Henkilöstön koulutusten järjestäminen ja fasilitointi sekä seuranta
  • Palkanlaskennan omistajuus ja ulkoistetun palkanlaskennan koordinointi

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkasi on Helsingissä Ruskeasuolla, mutta tehtävässä tulet toki liikkumaan Suomessa myös muissa toimipisteissämme.

Käy tutustumassa Forenomiin osoitteessa forenom.com sekä Forenomin sosiaalisen median kanavissa. Forenomin ihmisiin pääset tutustumaan täällä: https://www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ&t=1s