(Poistunut julkaisusta)

People Operations, Data
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Meillä Visma Solutionsilla on viiden hengen HR-tiimi. Nyt meillä on kaksi paikkaa auki, ja tämä on data-painotteinen asiantuntijarooli, jossa voit työskennellä joko Lappeenrannassa tai Helsingissä. 

Henkilöstön sitoutuminen on meille kunnia-asia, mutta myös strateginen tavoite. Haluamme varmistaa, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja että esimiestyö on inspiroivaa ja laadukasta. Tämä on yrityksemme HR-tiimin keskeinen tavoite. Kulttuurimme perustuu vastuuseen ja vapauteen. Työskentelemme ketterästi ja kokeillen, luomme pohjaa itseohjautuvuudelle ja kasvulle sekä rakennamme joka päivä yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2012-2020).

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajasti erilaisten henkilöstöasioiden parissa. Erityisesti toivoisimme sinun kiinnostuvan palkka- ja työsuhdeasioista sekä datasta. Sinun ei tarvitse laskea palkkoja, mutta olisit yhteyshenkilömme palkanlaskentaan. Ymmärrys palkanlaskennasta auttaa, ja pääset perehtymään asiaan askel askeleelta konkarimme opastuksella. Palkka-asioihin käytät ehkä muutaman päivän kuukaudesta. Työsuhdeasiat ovat tiimimme peruskauraa, mutta mitä varmemmin ne on sinulla hallussa, sitä enemmän aikaa jää datan, työntekijäkokemuksen ja henkilöstön kehittämiseen. Erityisesti HR-dataa ja -analytiikkaa voitaisiin hyödyntää meillä tehokkaammin. Mitä uutta ja lisäarvoa tuottavaa voisit tuoda meille sillä saralla?

Haluamme työskennellä HR:ssä ketterästi, mikä tarkoittaa että keskiössä on asiakaslähtöisyys, humaani ajattelutapa, työntekijäkokemus sekä jatkuva, asteittainen parantaminen. Ketteryys vaatii tiimiläisiltä rohkeutta, uteliaisuutta, heittäytymishalukkuutta sekä halua oppia ja haastaa itseään joka päivä. Erilaisista kehitysprojekteista on mahdollista ottaa vastuuta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Odotamme, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus henkilöstöalan asiantuntijatehtävistä, tunnet sen omaksesi ja haluat kasvaa ja kehittyä siinä yhä paremmaksi. Olet aloitteellinen, suunnitelmallinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu joukkuepelaaja. Lisäksi toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, viet asiat loppuun asti etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja.

Arvostamme modernia otetta HR-asioihin, esiintymistaitoa (tai vähintään -halua), fasilitointi- tai coachingosaamista (jos osaamista ei ole, pääset oppimaan!) sekä ymmärrystä HR-järjestelmistä. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, sillä virallinen työkielemme on englanti. 

Tarjoamme lämminhenkisen, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Meillä pääset tekemään ja oppimaan!

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021.

Haluatko meille? Jätä video tai hakemus ja cv tai vaikka kaikki! Hakuaikaa on 28.2.2021 asti, mutta käsittelemme hakemukset niiden saavuttua, ja suljemme haun oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leader, People Operations Henna Savola, 0408362593.