(Poistunut julkaisusta)

People Manager
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

People Manager on henkilöiden ammattiesimies, joka toimii yksilövalmentajana, huolehtii työssä viihtyvyydestä ja luotsaa johtamisellaan innofactorilaisia ja Innofactoria kohti yhteisiä tavoitteita.

Meistä

Innofactorin jatkaessa kasvuaan, haemme lisävahvistusta People Manager-tiimiimme Espoon Keilarantaan. Tällä hetkellä Innofactorilla työskentelee kolmessa eri liiketoimintayksikössämme yhteensä kymmenen People Manageria.

Ketterä asiantuntijaorganisaatiomme on matalahierarkkinen ja People Managerina olet päätöksenteon ytimessä. Toimit liiketoimintayksikkösi laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja kuulut myös toimitusjohtajamme vetämään Suomen Country People Leadership-tiimiin, joten pääset näköalapaikalle vaikuttamaan Innofactorin ja henkilöstömme menestykseen. Täällä asiat etenevät ketterästi ja nopealla aikataululla.

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti tiimiesi ja niiden noin kolmenkymmenen tiimiläisen henkilöesimiestehtävistä. Erittäin monipuoliset ja vaihtelevat työpäiväsi pitävät sisällään esimerkiksi: 

 • Jatkuvaa yhteistyötä ja kommunikointia tiimiläisten, HR:n, myynnin ja liiketoimintajohdon kanssa
 • Tavoitteiden asettamista ja niiden varmistamista (mm. tiimi- ja henkilökohtaisten tavoitekeskustelujen läpivienti)
 • Rekrytointiin liittyvät vastuut
 • Itseohjautuvan organisaation edistämistä 
 • Tiimiläisten työhyvinvoinnista ja työssä viihtymisestä huolehtimista

Sinusta

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

 • Kokemusta esimiestehtävistä asiantuntijaorganisaatiossa
 • Kokonaisvaltaista liiketoimintaymmärrystä ja IT-alan tuntemus katsotaan eduksi
 • Ymmärrystä asiakasrajapinnassa työskentelystä ja/tai projektityöskentelystä
 • Kiinnostusta muutosjohtamiseen ja coachingiin
 • Halu ja kiinnostus auttaa muita kasvamaan ja kehittymään urapolullaan
 • Erinomaiset kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä, ruotsin osaaminen lasketaan eduksi
 • Näiden lisäksi arvostat osaavia kollegoita ja yhdessä tekemistä, sekä haluat omalla johtamisellasi ja innostuneella, ennakoivalla työskentelyotteellasi auttaa innofactorilaisia onnistumaan ja saavuttamaan yhteiset tavoitteet joka päivä.

Miksi Innofactor?

Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yli puolet henkilöstöstämme työskentelee Suomen eri toimipisteissä.

Yhdessä muiden Innofactorin People Managereiden kanssa pääset rakentamaan Innofactorista entistä parempaa työyhteisöä. Ympärilläsi on jatkuvasti muita kokeneita ammattiesimiehiä, jotka auttavat, tukevat ja sparraavat sinua toimimaan joka päivä paremmin.

Olemme People Managereina aidosti kiinnostuneita ihmisten hyvinvoinnista ja kehittymisestä, meillä on ihan mahtavia ihmisiä ja olemme superylpeitä meidän tiimeistä!

Kannustavan palkitsemisjärjestelmän lisäksi tarjoamme sinulle lounas- ja puhelinedun, joustavat työaikajärjestelyt, monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia loistavassa seurassa.

Kiinnostuitko? 

Kiinnostuitko tehtävästä? Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Hakuaika päättyy 21.8.2020. Liitäthän hakemuksen yhteyteen CV:n ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit halutessasi tiedustella Heikki Kukkoselta, 050 535 8227.