(Poistunut julkaisusta)

People Manager – Taloushallinnon palvelutiimin vetäjä
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Hei sinä, ihmisten innostaja – haluamme sinut! Efima voi muuttaa (työ)elämäsi. Se on paljon luvattu, mutta pidämme kiinni lupauksistamme

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Toimit esimiehenä ja valmentajana taloushallinnon asiantuntijoille, jotka tuottavat kirjanpito-, reskontra- ja maksuliikennepalveluja asiakkaillemme. Vastaat kasvavan tiimisi osaamisen ja kyvykkyyksien kehittämisestä, resursoinnista asiakastyöhön, rekrytoinnista ja perehdytyksestä. Valmennat asiantuntijoitamme onnistumaan työssään ja asiakaspalvelussa, tuet heitä osaamisen kehittämisessä ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotteisiimme, palveluihimme ja toimintaamme liittyvää kehittämistä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviin voi kuulua myös asiakasvastuurooleja ja/tai myynnin tukitehtäviä.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • sinulla on vankka osaaminen ja useamman vuoden kokemus valmentavasta esimiestyöstä ja rekrytoinnista
  • sinulla on ymmärrys palveluliiketoiminnasta ja prosesseista sekä näyttöjä menestyksekkäästä toiminnan kehittämisestä – ideaalitapauksessa taloushallinnon ympäristössä
  • asiakastyytyväisyys ja ihmisten johtaminen ovat sinulle sydämen asioita
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin esimiehenä ja asiakastoimeksiannoissa
  • osaat organisoida tehokkaasti
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus
  • koet Efiman arvot ja yrityskulttuurin omaksesi

On eduksi, jos sinulla on kokemusta toimialastamme tai tuottamistamme taloushallinnon palveluista (kirjanpito, reskontrat ym).

Tehtävä edellyttää intohimoa ihmisten johtamiseen – nautit tiimiläistesi onnistumisesta ja kehittymisestä. On selkeä etu, mikäli sinulla on kokemusta taloushallinnon toimialasta ja/tai palvelukeskustoiminnasta.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Efimalla ihmiset ovat keskiössä, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 16.9. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Puurunen. Teijan tavoitat sähköpostitse osoitteesta teija.puurunen@efima.com tai puhelimitse tiistaisin klo 12-13 välillä numerosta 040 845 0830.