(Poistunut julkaisusta)

People & Culture Specialist
MagiCAD Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja luomassa menestystä kasvavassa yrityksessämme? Palaako sisälläsi halu kehittää ja kehittyä? Haemme meidän HR tiimiin kehittämissuuntautunutta innokasta People & Culture spesialistia.

 

Mitä homma pitää sisällään?

Keskeinen osa työtäsi People & Culture specialistina on tukea esimiehiä ja henkilöstöä työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa, kehittää HR toimintojamme sekä osallistavaa yrityskulttuuriamme yhdessä tiimimme kanssa ja näin varmistaa edellytykset liiketoimintamme menestymiselle. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista HR-tehtävistä, henkilöstön kehittämisen kuitenkin ollessa avainvastuualueesi mm. henkilöstön kehittämisen, koulutusten koordinoinnin ja perehdytysten osalta. Yksilöllisistä vastuualueista huolimatta työskentely ei painotu pelkkään itsenäiseen tekemiseen vaan kehitämme yhdessä toimintaamme pidempien projektien yhteydessä, sparraamme toisiamme, sekä ratkomme arkisia pulmia hyvällä huumorilla ja tekemisen meiningillä varustetun tiimin kanssa. Toimit myös yhtenä HR-järjestelmämme pääkäyttäjänä, ylläpitäen tietoja ja kehittäen järjestelmää.

Tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi voi sijaita joko Turun, Rauman tai Espoon toimistollamme.

 

Mitä pitäisi osata?

Sovit tiimiimme hyvin jos sinulla on soveltuva koulutus sekä vahvaa näyttöä monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä, erityisesti henkilöstön kehittämisen puolelta. Toivomme että olet motivoitunut, idearikas, proaktiivinen ja kehittämissuuntautunut tiimipeluri etkä pelkää tarttua toimeen. Kokemus kansainvälisessä ympäristössä ja ICT firmassa työskentelystä on eduksi. Hyvät kommunikointitaidot, omasta tekemisestä vastaaminen, sekä rohkeus kokeilla tulisi olla sinulle ominaisia. Kansainvälisessä ympäristössämme hyvä englannin kielen osaaminen on välttämättömyys. Käytössämme on Sympa-HR järjestelmä, joten kokemus tämän käyttämisestä lisää vahvuuksiasi menestyä tehtävässä.

Kukaan ei ole seppä syntyessään – sinunkaan ei tarvitse osata kaikkea heti. Tärkeintä on että omaat energisen ”can-do” asenteen, keskityt mahdollisuuksiin ongelmien sijaan, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin ketterässä ja matala-hierarkkisessa ympäristössämme.

 

Kiinnostuitko?

Jos innostuit lukemastasi, hae meille osaksi upeaa ja innostavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen rekryportaaliimme 1.3.2020 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?851e1a94
Toimi nopeasti - Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean tyypin löydettyämme.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa People & Culture Director Anna-Sofia Rantanen, anna-sofia.rantanen@magicad.com tai 0408367228 (14.2. klo 13-14, 19.2. klo 14-16, 24.2. klo 9-11).

Lisätietoja tehtävästä sekä yrityksestämme löydät myös osoitteesta http://www.magicad.com/careers.

 

Miksi MagiCAD Group?

Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn sekä hyvän työyhteisön lisäksi tarjoamme käyttöösi tehokkaat työvälineet, kilpailukyisen palkkauksen, vahvan ja osaavan tiimin tuen sekä kansainvälisesti kasvavan yrityksen mahdollisuudet. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin hyvin. Meillä saat mahtavan tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista innostavan HR tiimin ja muiden huippukollegoiden kanssa kansainvälisessä työympäristössä.

Työn ja muun elämän yhteensovittavuutta tukemassa joustavuus ja joustavat työajat, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä kattava työterveys, jotka ovat esimerkkejä eduistamme. Sekä henkilöstökyselymme että viimeisten vuosien aikana aloittaneiden työntekijöidemme palautteiden mukaan, uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan ja he tuntevat olonsa kotoisaksi tiimissään ja saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä. Työntekijämme tekevät meistä yhden Suomen parhaista työpaikoista. Kansainvälinen ihmislähtöisesti menestyksellistä liiketoimintaa arvioiva Great Place To Work -organisaatio sijoitti meidät Suomessa sijalle #25 vuonna 2018, ja sijalle #16 vuonna 2019. Olemme innoissamme tunnustuksesta, jonka olemme saaneet viime vuosina mukana ollessamme yrityskulttuurin tasoa mittaavassa ohjelmassa. Koemme todella olevamme yksi Suomen Parhaista Työpaikoista.

Tutustu lisää etuihimme ja meihin työnantajana täältä.