(Poistunut julkaisusta)

People & Culture Specialist
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kiinnostaisiko sinua olla kasvattamassa Verkkokauppa.comin IT-osastoa ja olla rakentamassa mahtavaa hakija- ja työntekijäkokemusta? Haemme nyt People & Culture Specialistia noin vuoden mittaiseen äitiyslomasijaisuuteen Jätkäsaaren toimistollemme!

 

Tässä tehtävässä pääset uppoutumaan sekä IT-alan talenttien houkutteluun että kontaktointiin sekä rakentamaan työnantajamielikuvaamme IT-alan työnantajana. Työskentelet IT-osastollamme, jossa sinulla on yli viisikymmentä ohjelmistokehityksen ammattilaista kollegoinasi. Tehtävässäsi hoidat rekrytointiprosessimme alusta loppuun rekrytoitavien profiilien ja tarpeen määrittelystä hakijoiden kontaktointiin ja hakemusten läpikäymiseen sekä haastatteluihin saakka. Rekrytointia ei tarvitse kuitenkaan tehdä yksin vaan saat siihen tukea mahtavilta IT-osaston kollegoiltasi, jotka hoitavat rekrytointien teknisemmät osuudet. Työnantajakuvamme ja tunnettuutemme kasvattamiseksi suunnittelet ja toteutat myös erilaisia tapahtumia kuten meet upeja, ekskursioita tai seminaariosallistumisia. Tässä tehtävässä pääset ideoimaan ja vaikuttamaan siihen, miten ja missä tavoitamme parhaiten meille potentiaaliset työntekijäkandidaatit.

 

Pääset lukemaan lisää IT-osastomme meiningistä täältä: https://www.verkkokauppa.com/fi/tech. 

 

Lisäksi tehtävään kuuluu IT-osaston perehdytysprosessin koordinointi ja kehittäminen sekä esimiesten tukeminen henkilöstöasioissa. Olemme määrätietoisesti kehittäneet perehdytysprosessiamme, ja sinun tehtäväsi on varmistaa prosessin sujuvuus sekä kehittää prosessia eteenpäin. Lisäksi hoidat muun muassa osastomme mahdolliset lähtöhaastattelut ja tuet esimiehiä kehityskeskusteluissa ja muissa henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä. Kuulut myös IT-osaston johtoon, jossa kehitetään yhdessä IT-osaston toimintaa ja kulttuuria.

 

Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolle IT-alan rekrytointi on intohimo ja haluat olla rakentamassa parempaa ja hakijaystävällisempää rekrytointia sekä IT-osaajille mukavaa työpaikkaa. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta joko in-house rekrytoijan roolista tai rekrytointikonsulttina toimimisesta.

 

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä kasvattamaan Suomen suurimman verkkokaupan työnantajabrändiä IT-alan työpaikkana sekä rekrytoimaan kandidaatteja huippuporukkaamme
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen parasta hakijakokemusta
  • IT-osastollamme työskentelevien kollegoiden tuen, tässä tehtävässä et jää yksin!
  • Tarpeitasi vastaavat työvälineet sekä hyvä henkilöstöedut muun muassa tuotteiden ostoetu ja maittavat välipalat

 

Tehtävä sopii sinulle, jos

  • Ymmärrät erinomaisen hakija- ja työntekijäkokemuksen merkityksen IT-alan osaajien houkuttelussa sekä sitouttamisessa
  • Sinulla on aiempaa kokemusta IT-alan rekrytoinnista ja suorahausta tai vahva kiinnostus teknologiaan
  • Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja osaat asettaa itsellesi tavoitteita
  • Olet innokas ja avoin verkostoitumaan IT-alan osaajien kanssa niin IT-osastomme sisällä kuin ulkopuolellakin

 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen heli.korhonen@verkkokauppa.com 29.9.2019 mennessä otsikolla ” People & Culture Specialist”. Kerrothan hakemuksessasi lyhyesti miksi olet kiinnostunut kyseisestä roolista ja mitä sinä voisit tarjota osaamisellasi ja persoonallasi meille. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Max Romantschukilta (p. 043-824 1979), ma-pe klo 13-16. Otathan yhteyttä mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.