(Poistunut julkaisusta)

People & Culture Coordinator
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme Vantaalle ihmiset ja kulttuuri -koordinaattoria.

Oletko positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolla on palo päästä kehittymään osaksi huikeaa kasvutarinaamme? Emme oleta sinun osaavan vielä kaikkea, vaan tärkeintä on halu kehittyä kanssamme.

Uudessa tehtävässäsi painottuvat erilaiset henkilöstöjohtamisen tehtävät sekä tapahtumien ja asioiden koordinointi. Vastaat roolissasi henkilöstötietojen ajantasaisuudesta sekä henkilöstöhallinnon sujuvuudesta. Toimit mahdollistajana koulutuksissa ja erilaisissa henkilöstötilaisuuksissa. Toimit esimiestemme tukena rekrytointiprosessissa, mm. ilmoitusten laadinnassa ja hallinnoinnissa sekä julkaisemisessa sähköisissä kanavissa. Olet kiinnostunut työnantajakuvastamme ja kehität innokkaasti sähköistä mediaa rekrytointikeinona. Osallistut henkilöstöasioidemme viestintään sekä intranetissä että nettisivuillamme.

Tulet työskentelemään osana energistä joukkuettamme Vantaalla. Odotamme sinulta Can Do -asennetta, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä ammatillista paloa kehittyä henkilöstöasioiden huippuosaajaksi. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja pääset vaikuttamaan omaan urapolkuusi talon sisällä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja Minnalta; minna.pohjola@den.fi tai 045 8719 220. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 20.8. mennessä.