Penkkipuuseppiä asiakkaallemme Turun alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia ja monipuolisia penkkipuuseppiä Turun alueella toimivaan puusepänverstaaseen.  Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on vakituinen.

Toivomme sinulta:
  Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hyvä kuvanlukutaito. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset puusepäntyöt tuotteiden valmistusprosessin kaikissa vaiheissa sirkkelistä loppukokoonpanoon. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 18.2. mennessä. Tiedustelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Vilma Hyvönen 0406216202.

Asiakkaan tehtävänimike:  Penkkipuuseppä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1099281
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: TURKU