(Poistunut julkaisusta)

Penkkipuuseppiä asiakkaallemme Turun alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia ja monipuolisia penkkipuuseppiä Turun alueella toimivaan puusepänverstaaseen.  Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on vakituinen.  
Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hyvä kuvanlukutaito. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.  
Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset puusepäntyöt tuotteiden valmistusprosessin kaikissa vaiheissa sirkkelistä loppukokoonpanoon. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä 2-vuorossa.  
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 18.2. mennessä. Tiedustelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Penkkipuuseppä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku