(Poistunut julkaisusta)

Peltityöntekijä Peltineloset Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018Työn kuvaus:
  Etsimme Peltineloset Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen metallityöntekijää peltituotantoon. Tehtäviisi kuuluu erilaiset ohutlevytuotannon tehtävät kuten esim. levynleikkaus, särmäys ja NC ohjattujen tuotantokoneiden käyttö. Työtä tehdään päivävuorossa (7-15:30).
Tehtävään etsitään henkilöä jolta löytyy joko metallialan koulutus tai työkokemusta metallialan töistä. Työtehtävät vaativat sinulta kykyä lukea työkuvia sekä tuntemusta työstettävistä materiaaleista. Tehtävä sopii täydellisesti oma-aloitteiselle, huolelliselle ja tunnolliselle henkilölle, joka etsii pitkäaikaista työpaikkaa. Aikaisempi kokemus särmäyspuristimista, kanttikoneista ja levytyöstökeskuksista antaa sinulle hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiseen. 
Mikäli kiinnostuit vakituisesta metallityöstä Vantaalla niin laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kuitenkin kaipaat vielä jotain tietoja hakemustasi varten niin soita tai laita viestiä Adeccon HR konsultti Tomi Kolulle, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.
 
Peltineloset Oy tarjoaa monipuolisia peltituotteita rakentajille, remontoijille ja teollisuudelle. Olemme erikoistuneet alakattojen rankarakenteisiin. Lisäksi toimitamme tilaustuotteina sisäkattoihin, väliseiniin ja julkisivurakenteisiin tarvittavia profiililevyjä, peltilistoja ja kiinnikkeitä sekä äänieristyskasetteja konehuoneisiin ja julkisiin tiloihin.
Aloitimme toimintamme 1987. Yhden miehen yrityksestä kasvanut menestyksemme perustuu henkilökunnan ammattitaitoon, nykyaikaisiin koneisiin, laatuun, varmoihin toimituksiin ja ennen kaikkea hyvään palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin .

Asiakkaan tehtävänimike:  Särmääjä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, 0406403118


Toimipaikka:  VANTAA