(Poistunut julkaisusta)

Peltityöntekijä, konesaumakatontekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Oletko suorittanut metallialan perustutkinnon tai muun alaan liittyvän koulutuksen? Onko sinulle karttunut kokemusta metallien käsittelystä tai saumakaton teosta?


Etsimme nyt eritasoisia PELTITYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvasi tulisi olemaan osaamistasosi mukaan peltityöntekijän tehtäviä tuotannossa tai konesaumakaton tekoa. Tuotannossa valmistetaan peltikattoja, -seiniä ja -elementtejä. Lisäksi sinulla on osaamistasosi mukaan mahdollisuus tehdä konesaumakattoja. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena ja työnsä hyvin hoitavalla työntekijällä on mahdollisuus jatkaa töitä useiden kuukausien ajan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä vuokratyösuhteen jälkeen myös käyttäjäyrityksen kirjoille.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja työn tai opintoihin liittyvien harjoitteluiden kautta hankittua työkokemusta. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtäviä on sekä aloitteleville työntekijöille että alan kokeneille ammattilaisille. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, haastattelemme ehdokkaita mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.