(Poistunut julkaisusta)

Peltiseppiä tehdastyöhön
TEMP-TEAM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020
Asiakasyrityksemme on yksi Euroopan merkittävimmistä metallialan toimijoista, jonka tuotteita on laajassa käytössä monilla teollisuuden toimialoilla. Etsimme heille nyt osaajia nimikkeellä

PELTISEPPIÄ TEHDASTYÖHÖN

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta peltiseppänä toimimisesta ja erilaisten peltiosien työstämisestä osana muuta tuotantoa sekä ymmärrystä teollisen tehdastyön vaatimuksista. Arvostamme myös muuta metallialan työkokemusta ja odotamme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kortin päivittäminen on myös mahdollista työsuhteen alussa.

Työ on luonteeltaan projektiluontoista ja keikkatyötä, jonka johdosta etsimme osaajia ympäri Suomea, joilla on mahdollisuus matkustaa työtilanteen mukaan. Projektit kestävät lähtökohtaisesti vuoden loppuun, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa työsuhdetta työtilanteen salliessa. Hakijoilta odotetaan sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa. Perehdytys tehtävään voidaan järjestää myös englanniksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Peltiseppiä tehdastyöhön. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.