(Poistunut julkaisusta)

Peltiseppä/eristyspeltiseppä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tähän paikkaan etsimme osaavaa peltiseppää tai eristyspeltiseppää!

Tehtävässä vaaditaan suoritettu alan koulutus tai pitkän kokemuksen kautta kertynyt osaaminen erilaisten peltiosien valmistuksesta ja asennuksesta. Niin työturvakortti, kuin tulityökorttikin tulisi taskusta löytyä.

Työtehtävät ovat monipuolisia, käytännössä ne voivat olla esimerkiksi erilaisia rakennusten viimeistelytöitä, kuten listojen ja peitteiden tekemistä. Työ on tarkkaa hommaa ja sitä tehdään erityisesti puu- ja metallituotteiden parissa. Eristyspeltisepän tehtävässä tehtäviin kuuluu myös rakennuksien eristämistä asennettavien osien kohdalta.

Hitsaustaito on eduksesi tässä tehtävässä, kerrothan siis hakemuksessasi hitsauskokemuksestasi!

Laita hakemuksesi tulemaan neittisivujemme sihti.fi kautta, laita se pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tarvittaessa antaa Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.