Peltiseppä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Haemme nyt ammattitaitoista PELTISEPPÄÄ asiakkaallemme työskentelemään Oulun alueella.

Toivoisimme että sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta peltisepän töistä. Reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto auttaa työssä menestymiseen. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Kerrothan siis hakemuksessa esimerkiksi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja ja minkä koet olevan parasta osaamistasi. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Palkkaus alan TES:n mukaisesti kokemukseen perustuen.

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet. Lisäksi oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Jos kaipaat lisätietoja tai apua paikan hakemisessa, voit kilauttaa Oulun Sihdin Miisa Valtoselle numeroon 040 444 4497. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443291
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miisa Valtonen (miisa.valtonen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Oulu, Oulu