(Poistunut julkaisusta)

Pelipäällikkö / Huonepakopeli
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme Huonepakopelille Mikkeliin PELIPÄÄLLIKKÖÄ

Huonepakopeli on yritys, joka järjestää tosielämän pakohuonepelejä ja niiden yhteyteen sopivia vapaa-ajanpalveluita. Toimintaa ketjulla on tällä hetkellä kahdella paikkakunnalla, Joensuussa ja Mikkelissä.

Haemme aktiivista ihmistä, joka saa motivaationsa tyytyväisten asiakkaiden, liikevaihdon kasvattamisen ja itsenäisen tehtävän kautta. Hän ei jää odottelemaan puhelimen soittoa tai sähköpostiviestejä, vaan järjestää oma-aloitteisesti esim. promotilaisuuksia, osallistuu yrittäjien koulutuksiin ja tapahtumiin, joissa luo verkostoja ja uusia asiakaskontakteja.

Sinulta löytyy yrittäjämäistä asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä omaksua tehtävässä vaadittavat myynnilliset ja tekniset valmiudet. Kokemus myyntityöstä, markkinoinnista, esimiestehtävistä, rakentamisesta – ja/tai sähköasennuksista katsotaan eduksi. Sinulta löytyy riittävästi rohkeutta, ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta kaikkiin tehtäväsisältöihin.

Tarjoamme kokoaikaisen kuukaisipalkkaisen työn RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä. Määräajan jälkeen tavoitteena on siirtyminen asiakkaan palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liityen antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.