(Poistunut julkaisusta)

Pelipäällikkö / Huonepakopeli
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Huonepakopeli on yritys, joka järjestää tosielämän pakohuonepelejä ja niiden yhteyteen sopivia vapaa-ajanpalveluita. Toimintaa ketjulla on tällä hetkellä kahdella paikkakunnalla, Joensuussa ja Mikkelissä.

Haemme Huonepakopelille Joensuuhun PELIPÄÄLLIKKÖÄ, jolta löytyy yrittäjämäistä asennetta, aktiivista otetta liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä omaksua tehtävässä vaadittavat myynnilliset ja tekniset valmiudet.

Kokemus myyntityöstä, markkinoinnista, esimiestehtävistä, rakentamisesta – ja/tai sähköasennuksista katsotaan eduksi.

Sinulta löytyy riittävästi rohkeutta, ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta kaikkiin tehtäviin; mikään tehtävä ei jää sinulta tekemättä, pystyt hoitamaan kaikki tehtävät -tavalla tai toisella.

Työ on päivätyötä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräajan jälkeen tavoitteena on siirtyminen asiakkaan palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, älä aikaile vaan jätä hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa Rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.