Pelimyynnin tiimiesimies
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haluatko olla mukana luomassa monipuolista, yllätyksellistä, hassuttelevaa ja kutkuttavan jännittävää pelitarjontaa Linnanmäelle?

Haemme nyt hupimestareidemme joukkoon innostunutta ja luovaa pelitoimintaan intohimoisesti suhtautuvaa henkilöä, eli sinua.

PELIMYYNNIN TIIMIESIMIES

Tehtävässäsi toimit Linnanmäen pelitoiminnan kausihenkilöstön eli hupimestareiden innostavana esimiehenä. Hupimestaritiimisi kuuluu n. 50 pelimyyjää ja 7 vuoroesimiestä, joiden henkilöstö- ja työsuhdeasioiden organisointi kuuluu vastuullesi. Keväällä olet mukana valmistelemassa tulevaa kautta, kauden aikana innostat hupimestareita asiakaskokemuksen extraamiseen ja loppukaudesta osallistut kehittämään tulevia kausia.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja valmiutta tarttua toimeen. Oma-aloitteisella otteella ja iloisella ”hihat heilumaan” -asenteellasi innostat työyhteisöä. Erinomaiset yhteistyötaitosi ja kykysi kannustaa muita ovat vertaansa vailla ja esimiehenä johdat muita omalla esimerkilläsi ylittämään itsensä. Hahmotat kokonaisuuden yksityiskohdilta, mutta olet myös tarkka organisoija. Olet asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen persoona ja osaat ilmaista itseäsi myös kirjallisesti. Pelimyynnin tiimiesimiehenä olet läsnä tiimisi arjessa, joka edellyttää mahdollisuutta työskennellä aktiivisesti myös kesäkaudella kaikkina puiston aukioloaikoina, niin iltaisin kuin viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja luovuuttasi ainutlaatuisessa ympäristössä. Saat ammattitaitoiset, innostuneet kollegat sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme Suomen suosituimmassa matkailukohteessa ja hauskimmassa työpaikassa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Hupimestarimme viihtyvät aidosti työssään. Olemme innoissamme siitä, että meidät on valittu yhdeksi Suomen Parhaista Työpaikoista 2019 Great Place to Work -työtyytyväisyystutkimuksessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä hupimestari – joukkoomme, joka kehittää yhdessä intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa. 

Haluatko olla osa Linnanmäen hilpeintä yksikköä? Jos haluat pelata kanssamme päivittäin viimeistään elokuusta alkaen, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2019 osoitteeseen: rekrytointi@linnanmaki.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa pelitoiminnan päällikkö Heidi Pernaa, p. 044 346 3366 torstaina 16.5. klo 9-11 sekä tiistaina 21.5. klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268591
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki