(Poistunut julkaisusta)

Pelikehittäjä, kesätyö
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Etsimme joukkoomme Veikkauksen Pelistudioon

Pelikehittäjää kesätyöntekijäksi 

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.-31.8.2018. Työsuhde voi alkaa heti keväällä tai myöhemmin kesällä riippuen hakijan tilanteesta.

Veikkauksen Pelistudio tekee ja tuottaa rahapelejä peliautomaatteihin ja Nettikasinolle. Peliemme laatu on kansainvälistä huippuluokkaa. Moderneissa peliautomaateissa yhdistyvät isot kosketusnäytöt, korkealaatuinen grafiikka ja audio, elokuvamaiset välianimaatiot ja erilaiset bonuspeliosiot. Veikkaus operoi noin 24 000 peliautomaatilla ympäri Suomea. Näillä pelataan päivittäin miljoonia pelikierroksia. Suurin osa automaateista on Veikkauksen oman tuotekehityksen tulosta. Automaattien pelit ja ohjelmisto kehitetään Pelistudiolla noin 40 ammattilaisen voimin. Pelit tehdään itsenäisissä, pienissä, ketterissä tiimeissä, joilla on vapaus päättää peliensä jokaisesta osa-alueesta.

Nyt etsimme Pelistudiolle innostunutta aloittelevaa pelikehittäjää kesätyöhön tai työharjoitteluun. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijan työharjoittelujakso.Tehtävänäsi on olla mukana toteuttamassa automaattipelejä sekä niitä tukevia ohjelmistoja osana kokeneempaa kehitystiimiä. Ohjelmistokehitys automaatteihin tapahtuu pääosin C++ -kielellä Linux-ympäristössä. Lopullinen työnkuva räätälöidään kesätyöntekijän vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme Sinulta

  • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä.
  • Ohjelmisto- tai pelialalle soveltuvia opintoja.
  • Valmius toimia osana kehitystiimiä.

Eduksi lasketaan

  • Kiinnostus pelisuunnitteluun osana tiimiä.
  • Valmius omaksua C++ -ohjelmointikieltä Linux-ympäristössä.
  • Kiinnostus grafiikka- tai peliohjelmointiin.
  • Aiemmat työnäytteet ja harrasteprojektit.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tehdä huippulaadukkaita pelejä osaavien työkavereiden kanssa.

Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pelistudion kehityspäällikkö Henri Lindgren sähköpostitse henri.lindgren@veikkaus.fi.

Lähetä hakemuksesi cv:n ja työnäytteiden kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018. 

Kiinnostuitko? Saatat olla juuri hakemamme uusi veikkauslainen, joka tekee tärkeää työtä tuhansien avunsaajien eli kaikkien meidän suomalaisten hyväksi!