(Poistunut julkaisusta)

Pelikehittäjä, Arkkitehtipalvelu Oy
Arkkitehtipalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018
Tule osaksi innokasta ja innovatiivista asiantuntijajoukkoamme! Arkkitehtipalvelussa työskentelee jo 80 suunnittelun ammattilaista. Meillä on laaja kokemus aluesuunnittelusta, asuntosuunnittelusta, julkisesta rakentamisesta ja toimitilasuunnittelusta, sekä peruskorjaus – ja hankesuunnittelusta. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa. Asiakaslähtöisyys ja tiivis ammattilaisten välinen yhteistyö ovat innovatiivisen suunnittelutyömme perusta. Kokenut henkilökuntamme hallitsee laajat ja haastavat suunnittelukokonaisuudet. Nyt etsimme jälleen asiantuntijoita osaavaan joukkoomme! http://www.arkkitehtipalvelu.fi/

Haemme Jyväskylään moniosaavaa OHJELMOIJAA/ PELIKEHITTÄJÄÄ kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset osaksi VR-kehitystiimiämme, jossa pääset kehittämään työkaluja, joilla tulevaisuuden kodit, koulut, toimistot ja kaupungit koetaan realistisesti jo tänään!

Työtehtävissäsi vastaat VR-laitteille suunnitellun esittelyalustan kehittämisestä ja ylläpitämisestä, sekä olet mukana uusien virtuaalikohteiden toteuttamisessa. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat suunnitelmallisen sovelluskehittämisen osaaminen, kokonaisuuksien hallinta ja monipuolinen peliohjelmoinnin tuntemus. Vahvuudeksi katsotaan visuaalisuus ja kyky tuottaa laadukasta sisältöä pelimoottoriympäristöön.

Olemme jo nyt VR- mallinnuksen kärkijoukoissa, ja siellä aiomme pysyä jatkossakin panostamalla jatkuvaan kehitykseen!

Odotamme sinulta
• Adobe-ohjelmistoperheen osaamista
• Valitsemasi 3D-mallinnusohjelman vankkaa osaamista
• Muiden peligrafiikkaan liittyvien työkalujen tuntemusta
• Korkeaa työmoraalia
• Jatkuvaa halua kehittyä
• Asiakaslähtöisen suunnittelun ymmärrystä

Koulutustaustasi on tehtäviin soveltuva tutkinto yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta. Määrittelemme yhdessä roolisi ja kehityspolkusi vahvuuksiesi ja tavoitteidesi mukaan.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaetuja, maksuttoman aamiaisen, polkupyöräedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa.
Panostamme suunnitelmallisesti yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen johtamiseen, koska meistä se on osa työhyvinvointia.

Lue verkkosivuiltamme, miten Taru, Janne ja Karoliina meillä viihtyvät: http://www.arkkitehtipalvelu.fi/rekry/tyontekijakokemukset-/

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.8.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.