(Poistunut julkaisusta)

Pelijärjestelmäkehittäjä
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Veikkaus on vahva tuotekehittäjä. Pelijärjestelmät ja niitä tukevat asiakas- ja pelitilijärjestelmät ovat liiketoimintamme perusta. Luomme jatkuvasti uusia pelejä, peliominaisuuksia ja palveluita kuten Porukkapelit, Jackpotit tai NFC-sirullinen Veikkaus-kortti.

Haemme Peli- ja palvelujärjestelmät yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

PELIJÄRJESTELMÄKEHITTÄJIÄ

Meillä työskentelet viimeisimmillä teknologioilla tehtyjen järjestelmien kanssa. Vaikutat suunnittelu- ja kehityspanoksellasi suoraan pelipalveluihin, joita 2 miljoona asiakastamme käyttävät peliautomaateilla, netissä ja mobiilissa.

Tulet olemaan jäsen jossakin monista ketteristä kehitystiimeistämme. Olemme kehittäneet järjestelmämme itse ja vastaamme niistä myös tuotannossa. Valitsemme teknologiat tehtävän ja tarpeen mukaan. Henkilökohtaiset työvälineet voit valita itse. Panostus omaan järjestelmäkehitykseen on kannattanut ja nyt pääset mukaan uuteen mielenkiintoiseen vaiheeseen.

Veikkauksessa on tiivis yhdessä tekemisen kulttuuri, korkea työn laatu sekä rento, mutta aikaansaava ilmapiiri. Kehitämme moderneilla tekniikoilla, tällä hetkellä mm. Scala, Java, Kotlin, React, Docker, HTML5, Node.js, REST, JavaScript, MariaDB, NoSQL, AWS, Google Cloud, Linux.

Etsimme useita Software Developer- että Software Architect -rooliin sopivia henkilöitä täydentämään tiimejämme.

Odotamme Sinulta halua oppia työssäsi, oli kyse sitten uudesta ohjelmointikielestä tai uudesta työskentelytavasta. Toimit mielelläsi osana tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Voit olla juuri valmistunut tai jo kokeneempi tekijä, rakennamme tehtävän osaamisesi mukaan.

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut.

Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Puomio (puh. 09 4370 2618) ja Konsta Luhtala (09 4370 2288) maanantaisin klo 17 - 18. Sähköpostilla meidät tavoittaa etunimi.sukunimi(at)veikkaus.fi.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, sillä kutsumme sopivat henkilöt haastatteluihin pian hakemuksen saavuttua.

Voit tehdä hakemuksesi myös englanniksi.

Valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys