(Poistunut julkaisusta)

PEDAGOGINEN VALMISTELIJA - PEDAGOGISK BEREDARE
Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

PEDAGOGINEN VALMISTELIJA

Svenska nu -verkostoon Hanasaaren ruotsalais-suomalaiseen kulttuurikeskukseen

                                                                                        

Svenska nu –verkoston tavoitteena on lisätä kielitaitoa, kulttuurin tuntemusta ja opiskelumotivaatiota. Verkosto tukee kieltenopetusta, järjestää koulutusta opettajille, tiedottaa ruotsin kielen opiskelun tärkeydestä ja välittää ruotsalaista nuorisokulttuuria ja eläviä kohtaamisia ruotsin kielen kanssa Suomessa. Svenska nu –verkostoa koordinoi Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus.

 

Etsimme verkostoomme uutta pedagogista valmistelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti.

 

Pedagogisen valmistelijan työhön kuuluu ennen muuta oppimateriaalien valmistelu, avustaminen opettajien täydennyskoulutusten kanssa ja pedagogisen sisällön tuottaminen Svenska nu -verkoston sosiaalisen median kanaviin. On hyvä, jos sinulla on aiempaa tuntemusta koulumaailmasta. Sinun pitää pystyä tuottamaan sujuvaa tekstiä kummallakin kotimaisella kielellä. Työkielinä on sekä ruotsi että suomi. Kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi. Toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, olet tottunut tekemään yhteistyötä ja odotat pääseväsi työskentelemään dynaamisessa tiimissä.

 

Tehtävään valittava henkilö

 • on suorittanut kasvatustieteen opintoja ja tuntee kansallisten opetussuunnitelmien perusteet
 • on kiinnostunut sosiaalisesta mediasta
 • hallitsee erinomaisesti ruotsin ja suomen kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
 • on järjestelmällinen, tarkka ja joustava työssään sekä kykenee priorisoimaan ja työskentelemään usean eri asian parissa samanaikaisesti
 • tuntee erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja digitaalisia työkaluja
 • on valmis matkustamaan

   

Me tarjoamme

 • kiinnostavia ja vaihtelevia työtehtäviä dynaamisessa tiimissä
 • kansainvälisen työympäristön

   

 

Lisätietoja: projektipäällikkö Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi, puh. 040-620 6006

 

Lähetä hakemuksesi, jossa on mukana CV ja palkkatoivomus sähköpostitse osoitteeseen rekry@hanaholmen.fi viimeistään 24.08.2018 klo 08.00 mennessä. Sähköpostin otsikkoon merkintä ”Pedagoginen valmistelija”.

 

www.svenskanu.fi

www.hanaholmen.fi