Pedagoginen päällikkö
Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?
www.samiedu.fi

Kiinnostaako sinua ammatillisen koulutuksen pedagoginen kehitystyö? Haluatko muuttaa ammatillista koulutusta nykyaikaiseksi, asiakas- ja työelämälähtöiseksi kokonaisuudeksi?

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee

PEDAGOGISTA PÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen.

Työssäsi toimit pedagogisena asiantuntijana ja vastaat Samiedun pedagogisten prosessien suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä koulutuskuntayhtymätasoisesti. Tehtävänäsi on varmistaa opetusmenetelmien ja oppimisympäristöjen ajantasaisuus ja laadukkuus, määrittää organisaation pedagogiset tavoitteet yhteistyössä vastuuhenkilöiden kanssa ja kehittää koulutuksen pedagogisia toteutusmalleja (verkko-opetus, lähiopetus, työelämäjaksot, simulaatiopedagogiikka jne.). Toimit johtoryhmän jäsenenä.

Vastaat opetus- ja ohjaushenkilöstön pedagogiikan ajantasaisuudesta ja tunnistat organisaation osaamistarpeet. Olet mukana varmistamassa Samiedun edelläkävijyyden opetusteknologisissa ratkaisuissa ja niiden hyödyntämisessä. Tehtäviisi kuuluu mahdollistaa opiskelijoiden laadukkaat, joustavat ja yksilölliset opintopolut alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Työssäsi vastaat tiimisi kanssa Samiedun opiskelijapalveluista ja -huollosta, opiskelijapalvelutoimintojen kehittämisestä sekä toimit yhdyshenkilönä jäsenkuntien nimeämissä opiskelijahuoltoon liittyvissä toimielimissä. Vastaat hakeutumisvaiheen toimivuudesta, HOKS-suunnittelusta ja opintojen toteuttamisesta yhteistyössä koulutuksen toimialojen kanssa. Lisäksi vastaat oppilaitoksen vuosisuunnittelusta ja siihen liittyvistä prosesseista.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta laaja-alaisesta pedagogisesta kehittämistyöstä mahdollisesti eri koulutusaloilla- ja tasoilla. Arvostamme eteenpäin katsovaa ja intohimoista asennetta pedagogiseen kehittämistyöhön ja innovatiivisiin, uusiin koulutuspilotteihin.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä erinomaista asennetta. Olet innostunut työstäsi ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Erityisesti arvostamme ennakkoluulotonta kehittämisotetta ja ripeää muutosvauhtia yhteistyössä muun organisaation kanssa - koulutusmaailma voi muuttua nyt!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemuksessa voit esittää oman palkkatoiveesi.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 28.2.2021 osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Recruitment Manager Ilpo Niemelä, Adecco Finland, puh. 040 185 1999, ilpo.niemela@adecco.fi ja kuntayhtymän johtaja/rehtori Jukka Mustonen, puh. 044 550 6300, jukka.mustonen@samiedu.fi.

HUOM! Jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/ita-savon-koulutuskuntayhtyma/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425357
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilpo Niemelä (ilpo.niemela (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 185 1999
  • Sijainti: Savonlinna