PDMS-suunnittelija, Andritz Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Asiakkaamme Andritz Fiber Technologies -divisioona etsii joukkoonsa PDMS-suunnittelijaa. Pääset työskentelemään kasvavalle alalle kestävän kehityksen ja vastuullisten ratkaisujen pariin. Tarjoamme sinulle kansainvälisen yrityksen urakehitysmahdollisuudet ja mielenkiintoiset työtehtävät. Lue lisää alta ja hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Työ on projektiluontoista suunnittelutyötä ja teet sitä noin viisihenkisessä suunnittelutiimissä. Toimenkuvaan kuuluvat muun muassa virtauskaaviot, layout-suunnittelu ja suunniteltujen kokonaisuuksien tekninen määrittely laitetasolla. Olet tekemisissä asiakasrajapinnassa ja toteutat suurimman osan suunnitelmista yhteistyössä heidän kanssaan. Tehtävä sisältää satunnaisesti myös matkustamista niin Suomessa kuin ulkomaillakin oleville työmaille.

Tarjoamme


* Haastavat ja koulutustasi vastaavat työtehtävät sekä kattavan perehdytyksen
* Viihtyisän ja kansainvälisen työympäristön sekä mahtavan työporukan
* Loistavat urakehitysmahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen

TYÖNKUVA

* Puunkäsittelylaitoksen ja energiasektorin tehdassuunnittelu
* PDMS-suunnittelutyökalun ylläpito ja kehitystehtävät
* Tekninen konseptointi, tarjouksien määrittely ja toteutuksen suunnittelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kiinnostus suunnittelutehtäviä ja kasvavaa puu- ja biotuotealaa kohtaan. Haluat työskennellä asiakasrajapinnassa ja päästä kehittämään tarjoussuunnittelutoimintaa. Olet persoonana joustava ja yhteistyökykyinen, mutta työskentelet mielelläsi myös itsenäisesti. työntekijänä olet vastuullinen ja sinulla on kokonaisvaltainen ote työtehtäviisi.

Sinulla on:


* Sopiva tekninen koulutustausta (AMK / DI)
* Kokemusta vastaavista tehdassuunnittelutehtävistä
* Kokemusta PDMS-suunnitteluohjelmiston tai muun vastaavan suunnitteluohjelmiston käytöstä. AutoCAD ja Inventor-osaaminen katsotaan eduksi.
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi


Muuta tietoa


* Aloitus: tammikuu 2020
* Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva
* Sijainti: Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Andritz oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Andritz oy{target="_blank"} on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316659
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti