(Poistunut julkaisusta)

PDM Application Specialist
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Löytyykö sinulta PDM- tai CAD-järjestelmäosaamista? Haluaisitko työskennellä meriteollisuuden aallonharjalla? Etsimme nyt asiakkaallemme PDM Application Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävässä vastaat PDM- ja CAD-ympäristön (Teamcenter ja NX) järjestelmäpuolen ylläpidosta, teknisestä tuesta sekä osallistut PDM –järjestelmän ja siihen liittyvien liittymien kehitysprojekteihin. Olet myös sidosryhmien ensisijainen tuki käytännön ongelmissa. Työskentelet osana PDM-tiimiä, josta saat tarvittaessa sparrailutukea. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös olennaisesti sidosryhmien kouluttaminen ja ohjemateriaalien tuottaminen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta jonkin PDM-järjestelmän vastaavista tehtävistä
  • Ohjelmointi- ja konfiguraatio-osaamista PDM- ja/tai CAD-järjestelmistä
  • Proaktiivinen asenne sekä tykkäät tarttua toimeen ja ratkaista ongelmia
  • Sujuva puhuttu ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Asiakkaamme arvostaa myös:

  • Asennetta ja osaamista enemmän kuin oppiarvoasi
  • Kykyä tulla toimeen eri kulttuurista tulevien ihmisten kanssa
  • Virheistä oppii -asennetta

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen roolin IT:n ja teollisuuden rajapinnassa, sekä hyvät puitteet ammattitaidon ja osaamisen kasvattamiseen mm. koulutusten muodossa. Sinun on myös mahdollista edetä urallasi ja ottaa suurempia vastuita kokemuksesi karttuessa. Toiveitasi kuunnellaan ja niihin pyritään vastaamaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisesta linkistä. Tarvittaessa saat lisätietoa Lassi Jyrinsalolta (puh. 0407628992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14-15.