(Poistunut julkaisusta)

PayTV Partner Manager
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Digitan Video Delivery Services -yksikkö kehittää videojakelupalveluja kaupallisiksi konsepteiksi yhdessä sisältökumppaneidemme kanssa. Videojakelupalveluihin lukeutuva PayTV-liiketoiminta on Digitan uusin ja uudistuva aluevaltaus, joka on Digitalla vahva kasvualue. Maailmanvalloituksemme alkaessa 1.1.2020 etsimme nyt:

PayTV Partner Manager:ia

Televisio-ohjelmien kulutustottumukset ovat muuttuneet tarjonnan lisääntyessä ja ostotapojen muuttuessa. Digitan tavoitteena on uudistaa ja suoraviivaistaa maksullisten sisältöjen hankintaan liittyvä arvoketju. Digitan maanlaajuisen antenniverkon ja TV-kanaviin liitettävien hybridi-tv-palvelun lisäksi merkittävässä roolissa tässä uuden maailman löytöretkeilijän työssä tulee olemaan yhteistyökumppanuussuhteistamme vastaava PayTV Partner Manager.

Hakemamme ”Kolumbus” varmistaa, että Digita tarjoaa yhteistyökumppaneilleen monipuolisen, kustannustehokkaan ja loppukuluttajalle helppokäyttöisen tavan ostaa ja kuluttaa maksullisia TV-sisältöjä. Hänen vastuullaan on jakelusopimukset niin perinteisten yhteistyökumppaneiden (mediatalot, tv-kanavat, operaattorit) kuin myös ns. white label -kumppaneiden (esim. tapahtumien järjestäjät) kanssa, jotka eivät perinteisesti ole toimineet TV-markkinassa. Suhteiden ylläpito ja luominen sisältökumppaneiden kanssa, sopimusneuvottelut ja sopimusportfolion hallinta ovat PayTV Partner Managerin työtehtävien keskiössä. Neuvotteluja käydään kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä vesialueilla. Työtä tehdään tiiviisti Business Development Managerin, sekä yhtiön juristien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. PayTV Partner Manager vastaa myös myyntitavoitteista B2B-maksuTV-myynnissä, kuten hotellit, sairaalat, vankilat, ravintolat jne.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta ja näyttöjä vaativista sopimusneuvotteluista ja uusien territorioiden valloituksesta. Vahvojen neuvottelutaitojen lisäksi on tärkeää, että pelkäämätön ja tuntematonta syleilevä PayTV Partner Managerimme osaa löytää uusia potentiaalisia yhteistyökumppaneita, on idearikas, sekä ymmärtää hyvin hinnoittelu- ja tulonjakomallit. Tehtävään soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Kansainvälisestä aspektista johtuen tehtävä edellyttää suomenkielen lisäksi myös sujuvaa englanninkielentaitoa. Aikaisempi media-alan kokemus luetaan eduksi.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän tulevaisuuden telkkarin tekemisen ytimessä. Saat tehtävääsi vahvojen ammattilaisten tuen ja loistavat työkaverit sekä tutkitusti rennon ja hyvän työilmapiirin. Navigointiin ja uuden luomiseen käytössäsi on markkinajohtajan työkalut sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut ja hyvät työsuhde-edut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 19.11. asti.