(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna

Haemme nyt kesätyöntekijää palkkaosastolle Turkuun 

Tehtäviisi kuuluu työntekijöiden palkanlaskentatehtäviä sekä työaikatietojen käsittely- ja laskentatehtäviä ja erilaisten selvitysten ja todistusten tekemistä. Työ sisältää myös opastusta ja neuvontatyötä. 

Odotamme sinulta:

hyviä MS Office-ohjelmien hallintaa

hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja:

Aloitamme kesätyöntekijöiden haastattelut heti ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Miten haen?

Hae kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi alla olevan HAE-painikkeen kautta 28.2.2021 mennessä. Liitä mukaan myös CV,