(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist
Neste

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme kahta määräaikaista

Payroll Specialistia

osaksi Nesteen Palkkapalvelut -tiimiämme kokoaikaiseen ja tuntityöhön Espooseen tai Porvooseen. 

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Nyt on hyvä aika tulla meille töihin!

Etsimme vahvistusta palkanlaskennan tiimiimme taataksemme asiakkaillemme tulevaisuudessakin parasta mahdollista palvelua kehittyneiden prosessien ja järjestelmien tukemana. Pääset osaksi palkanlaskennan ammattilaistiimiä, kehittämään ja kehittymään. Kokoaikaisessa tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden monipuolista kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja palkanlaskennan kehitysprojekteista sekä rohkeutta ja intoa oppia uutta. Toivomme, että myös tuntityössä sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. 

Tehtävässä vastaat palkanlaskennasta oman vastuualueesi osalta. Varmistat osaltasi palkanlaskentaan liittyvien toimintatapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun. Hoidat asiakaspalvelun ammattitaidolla. Lisäksi olet vahvasti mukana kehittämässä uusia palkanlaskentaprosesseja ja toimintatapoja uuden työajanhallintajärjestelmän käyttöönoton myötä. Tehtävä vaatii numerotarkkuutta sekä rutinoitunutta työotetta aikataulujen pitämiseksi.

Työtehtävä sisältää 

 • Palkanlaskentaa oman vastuualueesi osalta sekä palkkatiimin yhteisiä tehtäviä
 • Vuosilomien ja muiden vapaiden hallintaan liittyviä tehtäviä
 • Asiakaspalvelua niin HR:n sisällä kuin palkansaajien neuvontaa
 • Aktiivista osallistumista sisäisiin kehityshankkeisiin

Työskentelet tiiviisti oman palkkatiimin lisäksi myös järjestelmätiimin sekä eri liiketoimintojen HR:ien kanssa varmistaen palkanlaskennan oikeellisuuden ja parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  

Tiimimme vastaa kaikkien Nesteen Suomen konserniyhtiöiden palkanlaskennasta sekä palkkahallintoon liittyvistä lakisääteisistä raportoinneista ja vastuista sekä muista konsernin sisäisistä velvollisuuksista. Kehitämme aktiivisesti palkkahallinnon prosesseja tuottaaksemme entistä laadukkaampaa palvelua ja varmistaaksemme kaikkien soveltuvien lakien ja sääntöjen noudattamista. Tuemme koko Suomen Nesteen henkilöstöä palkkoihin ja poissaoloihin liittyvissä asioissa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä 

 • Palkanlaskennan ja raportoinnin osaaminen sekä jonkin/useamman palkanlaskentajärjestelmän käyttöä 
 • Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkintataito 
 • Asiakaspalveluhenki
 • Avoin asenne ja uuden oppimisen kipinä
 • Kyky niin tiimityöskentelyyn kuin oma-aloitteeseen itsenäiseen tekemiseen
 • Soveltuva tutkinto (merkonomi, tradenomi) tai tuntityössä opinnot loppusuoralla 
 • Suomen kielen lisäksi pärjäät hyvin myös englannin kielellä 

 Arvostamme myös

 • Vastuuntuntoista, proaktiivista ja numerotarkkaa työotetta 
 • Joustavuutta työmäärän vaihdellessa ja paineensietokykyä 

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Kokoaikainen tehtävä on määräaikainen joulukuun 2021 loppuun asti ja toinen tehtävistä on määräaikainen tuntityö 31.8.2021 asti.

Työpaikka sijaitsee joko Kilpilahdessa Porvoossa tai Keilaniemessä Espoossa. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta. Tällä hetkellä poikkeusaikana työskentelemme pääsääntöisesti etänä. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Payroll Manager Minna Rostiin, puh. 050 4582522, keskiviikkona 13.1. klo 9-11 tai perjantaina 22.1. klo 9-10. 

Lähetä hakemuksesi 24.1.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.