(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist
Nordcloud Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Henkilöstö- ja palkkahallinnon dataninja, julkipilveen keskittyvä teknologiatalo Nordcloud etsii nyt sinua joukkoonsa. Mikäli kansainvälisen kasvuyrityksen tekemisen meininki kuulostaa hyvältä, jatka lukemista ja hae mukaan!

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset osaksi timanttista HR-tiimiä, jossa työkaverit ovat aina valmiina auttamaan toisiaan. Tiimi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Pääset toteuttamaan ja tukemaan palkkahallinnon prosesseja, ja kehittämään toimintamalleja sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Keräät ja analysoit palkkadataa ja raportoit niistä eteenpäin. Työsuhteen elinkaaren, palkkahallinnon kokonaisuuden sekä TES-maailman ymmärtäminen auttavat sinua menestymään tehtävässä. Saat itsenäisen vastuun Suomen palkkahallinnon koordinoinnista sekä globaalien toimintamallien kehittämisestä. Otathan rohkeasti vastuun myös henkilötietojärjestelmästä.

Toivomme sinulta osaamista ja kokemusta palkkahallinnon parista. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet jo kokenut palkkojen ja bonusten laskija. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myös palkka- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisestä. Solaforcen sekä muiden HR- ja talousjärjestelmien osaaminen katsotaan eduksesi. Pärjääthän töissä myös englannin kielellä - meillä työskentelee ammattilaisia lähes 30 eri maasta.

Meillä pääset mukaan osaavaan ja letkeään porukkaan. Yrityksen kulttuuriin kuuluu itsenäinen tekemisen meininki pilke silmäkulmassa ja kavereita sparraillen. Pidämme myös hyvää huolta työntekijöistämme; tiistai on joogapäivä, keskiviikkona juostaan sählykentällä ja torstaisin nautimme aamiaista yhdessä. Työkavereista saat myös varmasti seuraa lounaalle tai vaikkapa lautapeli-iltoihin. Luotamme työntekijöihimme, joten työaikasi ovat joustavat. Toimistomme on keskeisellä sijainnilla Kampissa, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden etätöihin.

Innostuitko jo? Sopimus solmitaan alkuun Baronan ja sinun kanssasi 31.12.2019 saakka. Tartu tähän kiinnostavaan mahdollisuuteen pian, viimeistään sunnuntaina 2. kesäkuuta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön osuessa kohdalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Katri Vaimaa, katri.vaimaa@barona.fi.