(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist
Vaisala

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Location: Helsinki

We are looking for:
Etsimme Vaisalan palkkatiimiin henkilöä, joka on kiinnostunut palkanlaskennan päivittäisten tehtävien ohella myös olemassa olevien toimintatapojen kehittämisestä. Päivittäiset tehtävät sisältävät muun muassa henkilödatan ylläpitoa HR-järjestelmissä, palkanlaskennan valmistelua, kuukausittaisen palkanlaskennan sekä palkanlaskennan raportoinnin sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Olennainen osa työnkuvaa on asiakaspalvelu sisäisille asiakkaillemme pääasiassa suomen kielellä, mutta tarvittaessa myös englannin kielellä.


Your Key Responsibilities Include:
Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja siihen liittyvistä järjestelmistä (esim. ERP, ajanhallintajärjestelmät, suomalaiset palkanlaskentajärjestelmät). Mahdollisesti olet osallistunut myös HR- tai palkkajärjestelmäprojekteihin. Teknologiateollisuuden työehtosopimusten tunteminen, sekä excelin käytön osaaminen tukevat päivittäisiä työtehtäviäsi. Sinulla on myös kokemusta palkanlaskentaan liittyvästä lakisääteisestä raportoinnista ja KATRE sekä GDPR ovat sinulle tuttuja termejä.


Qualifications:
Etsimme tiimiimme innostuneella asenteella työskentelevää henkilöä, jolla on vahvat organisointitaidot, tarkka työskentelytapa ja kyky vastata itsenäisesti palkanlaskentaprosessista. Olet myös kiinnostunut kehittämään palkkatiimin toimintaa yhteistyössä kokeneen tiimin kanssa.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Payroll & HRIS Manager Marjaana Kailaan puhelimitse +358 40 631 0034 tai sähköpostilla marjaana.kaila@vaisala.com.
Lähetäthän hakemuksesi sisältäen CV:n sähköisen työkalumme kautta su 22.4.2018 mennessä.