(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon ulkoistuspalveluita yli 130:ssa eri maassa 7000 asiantuntijan voimin. Suomen Business Process Solutions –tiimi tarjoaa asiakkaillemme jatkuvia talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluja, työntekijöitä erilaisiin tarpeisiin sekä projektiluontoisia asiakaskohtaisesti räätälöityjä kokonaisuuksia. Tiimimme kasvua tukemaan ja asiakkaidemme tarpeisiin vastaamaan haemme nyt payroll specialistia vakituiseen työsuhteeseen.

Roolissasi vastaat kokonaisvaltaisesti kansainvälisten asiakkaidemme palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta, sekä vuosi-ilmoituksista. Työpäiväsi pitävät sisällään asiakkaidemme palkanlaskennan prosessien kehittämistä ja neuvot heitä myös työsuhdeasioissa. Asiakasyritysten menestyminen on sinulle tärkeää ja tavoitteenasi on löytää heille parhaat mahdolliset ratkaisut.

Menestyäksesi roolissa

Aitona tiimipelaajana olet inspiroiva ja kannustava kollega, joka työskentelee mielellään erilaisten yritysten kanssa. Toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja projektiluontainen työ saa sinut innostumaan. Positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä ja langat pysyvät käsissäsi myös tilanteiden muuttuessa. Omaat vahvan kokemuksen palkanlaskennasta, työlainsäädännöstä sekä työehtosopimusten hallinnasta jo useamman vuoden ajalta. Olet kiinnostunut kehitysprojektien parissa työskentelystä ja ohjelmistojen pääkäyttäjän tehtävät ovat sinulle jo mahdollisesti tuttuja. Pystyt työskentelemään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja tekniset taitosi ovat vahvat.

Tule kehittymään kanssamme

Etsit sitten innostavia asiakasprojekteja tai mielenkiintoista ja vaihtelevaa työympäristöä, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Deloittelaisten urakehitys on tyypillisesti nopeaa ja vastuuta annetaan mielellään siihen tarttuville. On hyvin pitkälti sinusta itsestäsi kiinni, millaiseksi työsi sisältö ja urapolkusi meillä muotoutuu. Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla.

Kiinnostuitko?

Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 4.3.2018. Lisätietoja tehtävästä ja Deloittesta työnantajana antaa BPS-tiimin vetäjä Yrjö Laitinen. Yrjön tavoitat parhaiten torstaina 22.2. sekä maanantaina 26.2. klo 14-15 välillä numerosta 040 500 8304.

Deloittesta

Meillä teet päivittäin työtä, jolla on merkitys. Pääset osaksi dynaamista kulttuuria, jossa tehdään töitä yhdessä, pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Tavoitteenamme ei ole ainoastaan tarjota ratkaisuja, vaan myös luoda positiivinen vaikutus, joka ulottuu asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme. Deloittella sinulla on rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.

What impact will you make?