(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
HKScan on johtava pohjoismainen elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu vastuullisesti tuotettua lihaa, lihapohjaisia tuotteita ja aterioita sekä innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat kuluttajien arkea. Tuotteisiimme sisältyy lupaus makuelämyksestä ja pohjoismaisesta puhtaudesta, laadusta ja vastuullisuudesta. Tämä lupaus koskee lihan koko arvoketjua - tilalta haarukkaan. Asiakkaitamme ovat vähittäismyynnin, ruokapalveluiden ja teollisuuden yhtiöt, ja kotimarkkinaamme ovat Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltian maat. Tuotteitamme viedään lähes 50 maahan. Vuonna 2018 HKScanin liikevaihto oli 1,7 miljardia euroa, ja sillä oli lähes 7 300 työntekijää. Etsimme HKScanin innostuneeseen tiimiin Turkuun Payroll Specialistia opintovapaan sijaisuuteen kahdeksi vuodeksi.

Maistiaisia meistä

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa - nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toiminnassamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.
Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön. Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuuta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluvat työntekijöiden palkanlaskennan valmistelu, palkanlaskenta sekä palkanlaskennan ajo. Työhön kuuluu myös palkkamateriaalin arkistointia, palkkahallinnon asiakirjojen kuten palkka- ja työtodistusten laatimista sekä erilaisten hakemusten ja selvitysten tekoa. Palkkahallinnon asiantuntijana pääset hyödyntämään asiakaspalveluhenkisyyttäsi työhösi kuuluvissa opastus- ja neuvontatehtävissä.

Toivomme sinulta

Menestyäksesi tehtävässäsi toivomme sinulta
  • hyvää MS Office -osaamista
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja huolellisuutta
  • työkokemusta palkanlaskijan työtehtävistä
Eduksesi katsotaan TES- ja työlainsäädäntötuntemus. Arvostamme kykyäsi työskennellä tiimin aktiivisena jäsenenä sekä haluasi uuden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen.

Sinä voit odottaa meiltä

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, sillä uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana - olethan siis pian yhteydessä!
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään.