(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist, kokoaikanen, Zalaris Oy, Helsinki
Zalaris HR Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Kiinnostaisiko sinua työskennellä positiivisessa työyhteisössä merkittävien palkkahallinnon tehtävien ja prosessien parissa? Löytyykö sinulta intoa olla mukana kehittämässä maailman parasta palkkahallinnon palvelua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Payroll Specialist Zalaris Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme järjestelmällistä ja kehittämisestä innostuvaa Payroll Specialistiä kokoaikaiseen työtehtävään Helsingin Arabianrantaan. Tehtävä on vakituinen ja tulisit työllistymään suoraan asiakkaallemme. 

Payroll Specialistina tehtäväsi on edistää ja kehittää palkkahallinnon prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien käytön sujuvuutta. Pääset ratkaisemaan erilaisia ongelmatilanteita ja parantamaan toimintatapoja, jolla rakennamme palvelusta entistä sulavampaa. Tunnet parhaat käytännöt ja varmistat, että toimimme näiden mukaisesti, ja olet mukana kehittämässä prosesseja esimerkiksi automatisoinnin avulla. Osallistut henkilöstön kouluttamiseen, ja varmistat ensiluokkaisen palvelun tukemalla myös Riian ja Chennain tiimiemme toimintaa. Tulet toimimaan Zalariksen toimistolla Helsingissä noin kymmenen hengen tiimissä osana palkanlaskennan palveluista vastaavaa yksikköä.

Pääasialliset tehtävät
 • Palkkahallinnon prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen
 • Osallistuminen kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin
 • Palvelutiimien tukeminen, työ- ja toimintatapojen kehittäminen
 • Henkilöstön kouluttaminen ja ohjeistuksien ylläpito
Odotamme sinulta
 • Proaktiivista työskentelyotetta ja kehityskohteiden havainnointia
 • Aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
 • Valmiuksia käyttää ja hyödyntää erilaisia järjestelmiä työssäsi
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • MS Office -osaamista (erityisesti Excel), aikaisempi SAP-osaaminen katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Vastuulliseen ja merkitykselliseen työhön, jossa tulos näkyy käytännössä
 • Perusteelliseen perehdytyksen tehtäviisi
 • Joustaviin työaikoihin
 • Olla osana energistä huipputiimiä!
 • Lounaskorttiin ja virike-etuihin
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.