(Poistunut julkaisusta)

Payroll Specialist, kokoaikainen, Zalaris HR Services Finland Oy, Helsinki
Zalaris HR Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Innostaisiko sinua työskennellä positiivisessa työyhteisössä tärkeiden palkkahallinnon tehtävien ja prosessien parissa? Löytyykö sinulta halukkuutta osallistua järjestelmien kehittämiseen ja ongelmien ratkaisemiseen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Payroll Specialist Zalaris Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Zalarikselle järjestelmällistä ja kehittämisestä innostuvaa Payroll Specialistiä vakituiseen työtehtävään Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Zalarikselle.

Payroll Specialistina tehtäväsi on edistää ja kehittää palkkahallinnon prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien käytön sujuvuutta. Pääset ratkaisemaan päivittäisiä ongelmatilanteita ja yksityiskohtia, joiden perusteella tavoitteenasi on tehdä toiminnoista entistä sulavampia. Tarkkailet jatkuvasti toimintaa ja kartoitat uusia malleja ja menetelmiä, joiden avulla prosesseista voidaan kehittää tehokkaampia, esimerkiksi automatisoinnin avulla. Pääset osallistumaan myös henkilöstön kouluttamiseen sekä tukemaan Riian ja Chennain tiimejä korkean palvelun tason saavuttamisessa. Tulet toimimaan Zalariksen toimistolla Helsingissä noin kymmenen hengen tiimissä. 

Zalaris on johtava pilvipohjaisia palkanlaskenta- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava yritys, ja me toimimme 14 maassa palvellen yli 280 000 palkansaajaa. Zalariksen asiakasyritykset ovat pääasiallisesti eurooppalaisia suuryrityksiä, jotka käyttävät Zalariksen mobiili- ja web-pohjaisia ratkaisuja. Zalaris työllistää yli 800 ammattilaista maailmanlaajuisesti. Asiantunteva henkilöstömme palvelee asiakkaitamme paikallisesta palvelukeskuksesta asiakkaan äidinkielellä yhtenäisestä SAP HCM ja SuccessFactors ympäristöstä.

https://zalaris.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Palkkahallinnon prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen
 • Jatkuva toiminnan tarkkaileminen ja päivittäisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen
 • Henkilöstön kouluttaminen ja ohjeistuksien ylläpito

Odotamme sinulta

 • Proaktiivista työskentelyotetta ja kehityskohteiden havainnointia
 • Aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • MS Office -osaamista (erityisesti Excel), aikaisempi SAP-osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Vastuulliseen ja merkitykselliseen työhön, jossa tulos näkyy käytännössä
 • Perusteelliseen perehdytyksen tehtäviisi
 • Joustaviin työaikoihin
 • Olla osana energistä ja huumorintajuista työyhteisöä
 • Lounaskorttiin ja virike-etuihin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.