Payroll specialist Eurofins NSC Finland Oy:lle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins NSC Finland Oy:lle ammattitaitoisen ja nuorekkaan tiimin vahvistukseksi

PAYROLL SPECIALISTIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins on yksi maailman suurimmista testauspalveluiden tarjoajista elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 50 000 työntekijän voimin 50 maassa. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 5.4 miljardia euroa. Eurofins NSC Finland Oy on Eurofins-konsernin tytäryhtiö, joka tuottaa taloushallinnon palvelut Eurofins-konsernin Suomen yhtiöille.

Etsimämme henkilö tulee vastaamaan palkkahallinon asiantuntija- ja kehittämistehtävistä. Työnkuvaan kuuluvat palkkahallinnon eri maksatusten ja viranomaisilmoitusten lisäksi myös muun muassa asiakasneuvonta, työajanseuranta Tiiman ylläpidon- ja seurannan työtehtävät sekä matkalaskuohjelma M2:sen ylläpidon- ja maksatusten työtehtävät. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi sekä osallistumaan uusien prosessien kehittämiseen. Etätyömahdollisuuden johdosta asuinpaikkasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät järjestelmä- ja IT-taidot sekä Mepco:n kokemusta. Olet vuorovaikutustaitoinen ja tottunut työskentelemään niin tiimissä kuin myös itseohjautuvasti. Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja haluat olla mukana kehitystyössä.

Eurofins tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisen konsernin palveluksessa hyvien urakehitysmahdollisuuksien kera. Tuemme myös henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla muun muassa kilpailukykyiset virike- ja lounasedut.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 31.7.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474262
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä