(Poistunut julkaisusta)

Payroll & HR Analyst
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, joka on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä HR-palveluiden, taloushallinnon ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Tunnetko paloa palkanlaskentaan? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako prosessien kehittäminen ja automatisointi? Innostutko palkka- ja HR-järjestelmistä?


Azetsin henkilöstö- ja palkkahallinnon ulkoistusliiketoiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme


Payroll & HR Analystia Lappeenrantaan

Koetko palkanlaskennan vahvasti omaksi alaksesi? Hyvä, se on ensimmäinen ja tärkein edellytys työssämme, mutta tehtävässä menestymistä tukee myös jos sinulla on:


  • Vähintään vuoden verran kokemusta palkanlaskennasta
  • Kokemusta eri alojen työehtosopimuksista
  • Olet käyttänyt Netvisor- palkanlaskentajärjestelmää
  • Olet näppärä erilaisten järjestelmien kanssa sekä osaat arvostaa ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia arjen tehostamisessa ja liiketoiminnan tukena
  • Taskustasi löytyy tehtävään soveltuva koulutus

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen. Sinulle on tärkeää laadukas lopputulos aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta. Sinut tunnetaan asiakaspalveluhenkisestä ja auttavaisesta asenteestasi, joka näkyy niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaalle asti. Palvelemme sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita, joten hyvä englannin kielen taito on etu.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvasti kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi. Panostamme osaamisen kehittämiseen myös verkko-oppimisen työkaluilla. Tiimistämme löydät mukavat ja ammattitaitoiset lähiesimiehet ja työkaverit. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Käytössäsi on modernit työvälineet ja Azetsin viihtyisät toimitilat Rakuunamäellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Kiinnostuitko?


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävään viimeistään 15.2.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Makkonen, puh. 044 719 1756.