(Poistunut julkaisusta)

Payroll & HR Analyst
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, sillä haemme Azetsin henkilöstö- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluihin


Payroll & HR Analystia Tampereelle

Tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme onnistuneista palkanlaskentaprosesseista. Työpäiväsi rakentuvat nimettyjen asiakasyritysten palkanlaskennan, raportoinnin ja neuvonnan ympärille. Lisäksi pääset osallistumaan asiakkaidemme prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon.


Me Azetsilla haluamme mahdollistaa kehittymisen asiantuntijana. Keväällä 2019 aloitamme Payroll Academy –valmennuksen, johon valittava noin 20 osaajan valmennusryhmä pääsee kehittämään osaamistaan palkanlaskennan ja HR-palveluiden moniosaajana. Hyödynnämme monipuolisesti eri oppimisen muotoja - lähiopetusta, verkko-oppimista, työssäoppimista sekä oppimista vuorovaikutuksessa kollegoiden kanssa.


Toivomme sinulta soveltuvaa talous- tai henkilöstöhallinnon koulutusta, stressinsietokykyä ja numerotarkkuutta. Olet työskentelytyyliltäsi tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Innostut työstäsi ja sinulle on luontevaa ottaa asioista selvää ja toimia vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvasti kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi. Tiimistämme löydät mukavat ja ammattitaitoiset lähiesimiehet ja työkaverit. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Käytössäsi on modernit työvälineet ja Azetsin viihtyisät toimitilat Hatanpään valtatiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Kiinnostuitko?


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävään viimeistään 20.11. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Lisätietoa tehtävästä antavat:
Mari Koivunen, Manager Payroll & HR, puh. 040 703 7405, mari.koivunen@azets.com
Petra Lipponen, Team Leader Payroll & HR, puh. 040 8282 381, petra.lipponen@azets.com