(Poistunut julkaisusta)

Payroll Coordinatoriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Payroll Coordinator 

Etsimme ammattitaitoista Payroll Coordinatoria vahvistukseksi 4 hengen taloushallinnon tiimiimme Helsinkiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Payroll Coordinatorina vastaat onnistuneesta palkanlaskennan prosessista yhdessä tiimin kanssa ja vaikutat omalta osaltasi positiiviseen työntekijäkokemukseen. Tehtäväsi koostuvat vuokratyöntekijöidemme palkanlaskennan tehtävistä kuten palkka-aineiston valmistelusta, Kela-hakemusten, tulorekisteri-ilmoitusten ja palkkatodistusten tekemisestä, myyntilaskutuksesta sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi Payroll Coordinatorina vastaat asiakaspalvelusta palkka-asioihin liittyen ja samalla teet tiivistä yhteystyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan ja syventymään eri toimialojen työehtosopimuksiin sekä tulkitsemaan niitä osana prosessia. Onkin siis eduksi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta useammasta eri työehtosopimuksesta.

Payroll Coordinatorina olet tärkeässä roolissa erinomaisen vuokratyöntekijäkokemuksemme mahdollistajana sekä omalla panoksellasi tuet kasvumatkaamme. Lisäksi sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa niin omaan työhösi kuin prosessiemme kehittämiseen!

Työssäsi Payroll Coordinatorina
  • Huolehdit onnistuneesta ja oikea-aikaisesta palkanlaskennan prosessista sekä myyntilaskutuksesta
  • Huolehdit asiakaspalvelusta palkka-asioihin liittyen
  • Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimällämme Payroll Coordinatorilla on
  • Kokemusta palkanlaskennan tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta sekä ymmärrystä työaika- sekä vuosilomalaista
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä tekemisessä, sopivasti paineensietokykyä sekä tarpeen tullen joustavuutta
  • Halu elää arvojemme mukaisesti sekä kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta ja kykyä elää muutoksessa

Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 19.1.2020. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Coordinator Christina Fagerströmiin 0405713296, christina.fagerstrom@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.