(Poistunut julkaisusta)

Payroll Coordinator Studentworkille
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”.

Meillä se tarkoittaa sitä, että olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin. Samalla autamme eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme löytämään heille huipputyyppejä tukemaan heidän kasvuansa. Nyt vahvistamme palkanlaskentatiimiämme ja meillä olisi Helsingin toimistolla paikka sinulle

PAYROLL COORDINATOR

Sinusta
Studentworkin Payroll Coordinatorilla on todella tärkeä rooli niin erinomaisen konsulttikokemuksemme mahdollistajana kuin myös sisäisessä asiakaspalvelussamme. Hänen vastuullaan on varmistaa palkanlaskentaprosessin kokonaisvaltainen onnistuminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta palkanlaskennasta, palkanlaskennan prosesseista sekä näihin liittyvistä viranomaisraportoinneista. Palkanlaskentajärjestelmä Mepco on sinulle mahdollisesti jo entuudestaan tuttu. Työtehtäviisi kuuluvat palkka-aineiston valmistelu, palkka-ajot, matka- ja kululaskujen käsittely ja sekä yhteistyö hallinnon eri osa-alueiden, erityisesti People- ja Finance-tiimien kanssa. Tärkeimmät onnistumisen avaimet työssä ovat asenne, sitkeys sekä vahva halu onnistua. Tunnet olosi kotoiseksi itsenäisesti työskennellen, mutta samanaikaisesti olet tärkeä osa erinomaista tiimiämme, meidän joukkuetta.

Studentworkin Payroll Coordinator

  • Osaa tulkita eri alojen työehtosopimuksia ja tuntee palkkoihin liittyvän työlainsäädännön
  • Omaa mielellään käyttökokemusta Mepco –palkkajärjestelmästä sekä riittävät tietotekniset valmiudet
  • Tuntee sisäisen ja ulkoisen raportoinnin perusteet
  • On ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen tiimipelaaja sekä omaa kyvyn ajatella "We before me"
  • Tuottaa positiivisen asiakaskokemuksen kaikille sidosryhmille sekä neuvoo ja tukee esimiehiä ja konsulttejamme palkkakysymyksissä
  • On suorittanut tehtäväkenttään sovellettavia opintoja
  • Haluaa työskennellä yrityksessä jonka arvot ovat: Always deliver, Take responsibility, Be creative sekä Share fun

Tämän me lupaamme sinulle

Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Haluamme tukea työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme sekä onnistumisiamme. Koska olemme yksi joukkue, meille on tärkeää viettää myös rennompia hetkiä kollegoidemme kanssa mm. kick-offin tai vuosikokousten merkeissä, kotimaassa ja ulkomailla.

Olemmeko match?
Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin Kampin Autotaloon. Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetäthän hakemuksesi suosittelijoineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.10.2018. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Finance Manager Olli Heinonen 12.10. klo 11-13 sekä 17.10. klo 13-15. Ollin tavoitat puhelimitse, p. 044 055 2857. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse olli.heinonen(at)studentwork.com.