(Poistunut julkaisusta)

Payroll Administrator, kokoaikanen tai osa-aikainen, Zalaris Oy, Helsinki
Zalaris HR Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Kiinnostaako sinua työskennellä mukavassa työyhteisössä palkanlaskennan parissa? #teamZalaris kasvaa kohisten, ja haemme nyt innokasta ja osaavaa Payroll Adnimistratoria Helsingin Arabianrannan palvelukeskukseen.

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Zalaris Oy:lle innokasta ja osaavaa Payroll Administratoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Arabianrantaan. Tehtävä voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen.

Payroll Administratorina vastaat palkanlaskennasta Zalariksen ydinprosessissa yhdessä muun tiimin kanssa, innostavan esimiehen ohjauksessa. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset palkanlaskennan tehtävät, mm. palkka-ajojen valmistelut, työehtosopimusten tulkinta, palkanlaskennan raportointi sekä henkilöstödatan ylläpito ja tietojärjestelmämuutosten testaus, asiakaspalvelua unohtamatta. Suomalaisten kollegoiden ohessa pidät yhteyttä työkavereihin Baltiassa ja Intiassa. Varmistat osaltasi, että Zalariksen asiakkaille antama asiakaslupaus täyttyy sekä laadun että vasteaikojen osalta. Zalariksella et ole osa oheistuotetta, vaan yksi liiketoiminnan peruspilareita!

Odotamme sinulta
  • Aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä
  • Työlainsäädännön ja työehtosopimusten hallintaa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Asiakaspalveluasennetta ja joustavaa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle
  • Vastuullisen ja merkityksellisen työn, jossa tulos näkyy käytännössä
  • Joustavat työajat
  • Hyvät etenemismahdollisuudet osaamisen kasvaessa
  • Mahdollisuuden olla osana energistä ja osaavaa työyhteisöä
  • Lounaskortin ja virike-edun
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.