(Poistunut julkaisusta)

Payroll Administrator, kokoaikainen, Zalaris HR Finland Oy, Helsinki
Zalaris HR Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Kiinnostaako sinua työskennellä mukavassa työyhteisössä palkanlaskennan parissa? #teamZalaris kasvaa kohisten, ja me Studentworkilla haemme nyt innokasta ja osaavaa Payroll Adnimistratoria Helsingin Arabianrannan palvelukeskukseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Zalarikselle.

Payroll Administratorina eli palkanlaskennan asiantuntijana vastaat Zalariksen ydinprosessista yhdessä muun tiimin kanssa, innostavan esimiehen ohjauksessa. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset palkanlaskennan tehtävät, mm. palkka-ajojen valmistelut, työehtosopimusten tulkinta, palkanlaskennan raportointi sekä henkilöstödatan ylläpito ja tietojärjestelmämuutosten testaus, asiakaspalvelua unohtamatta. Suomalaisten kollegoiden ohessa pidät yhteyttä työkavereihin Baltiassa ja Intiassa. Varmistat osaltasi, että Zalariksen asiakkaille antama asiakaslupaus täyttyy sekä laadun että vasteaikojen osalta. Zalariksella et ole osa oheistuotetta, vaan yksi liiketoiminnan peruspilareita!

Zalaris on johtava pilvipohjaisia palkanlaskenta- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava yritys, ja me toimimme 14 maassa palvellen yli 280 000 palkansaajaa. Zalariksen asiakasyritykset ovat pääasiallisesti eurooppalaisia suuryrityksiä, jotka käyttävät Zalariksen mobiili- ja web-pohjaisia ratkaisuja. Zalaris työllistää yli 800 ammattilaista maailmanlaajuisesti. Asiantunteva henkilöstömme palvelee asiakkaitamme paikallisesta palvelukeskuksesta asiakkaan äidinkielellä yhtenäisestä SAP HCM ja SuccessFactors ympäristöstä.

https://zalaris.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Monipuoliset palkanlaskennan tehtävät sekä palkanlaskennan raportointi
 • Työehtosopimusten tulkinta
 • Henkilöstödatan ylläpito
 • Asiakaspalvelu

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä
 • Työlainsäädännön ja työehtosopimusten hallintaa
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Asiakaspalveluasennetta ja joustavaa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle

 • vastuullisen ja merkityksellisen työn, jossa tulos näkyy käytännössä
 • perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi
 • joustavat työajat
 • mahdollisuuden olla osana energistä ja huumorintajuista työyhteisöä
 • hyviin etenemismahdollisuudet
 • lounaskortin ja virike-edun

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.