(Poistunut julkaisusta)

Payroll Accountant
Leinolift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Liiketoimintamme kehittämiseen liittyen haemme nyt talousosastollemme ammattilaista.

Sinun perustehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen palkanlaskenta sekä -hallinta. Työtehtäviin kuuluu esim. henkilöstöhallintotehtävät, mukaan lukien henkilöstöhallintoon liittyvä dokumentaatio, lomarahojen laskeminen ja tarkistaminen, poissaolojen kirjaaminen, palkka-asioihin liittyvä ilmoittaminen viranomaisille, henkilöstövakuuttaminen sekä tarvittaessa myös muut kirjanpitoon liittyvät tehtävät.

Arvostamme kirjanpito- ja henkilöstöhallintoprosessien perusteiden osaamista sekä hyvää ERP-järjestelmän tuntemusta. Vahvaa kokemusta palkalaskennan työtehtävistä, työaikalainsäädännöksestä ja tarkkuutta sekä kykyä omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssäsi tehokkaasti. Toivomme myös, että olet työstäsi innostunut ja halukas antamaan panoksesi työyhteisön hyvään ilmapiiriin.

Tarjoamme toimintasi tueksi sisäistä koulutusohjelmaa ja mahdollisuutta toimia osana kansainvälistä konsernia. Luonteeltasi olet luotettava ja perusteellinen tiimipelaaja ja tulet työssäsi olemaan yksi tärkeä toimija yhtiön nykyisin viiden henkilön talousosastolla. Henkilöstömme on meille tärkeää voimavara, joten saat meiltä myös hyvinvointiisi liittyvissä asioissa ensiluokkaista tukea.

Toimesi on vakituinen, joten voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee osoitteessa Virkatie 16, 01510 VANTAA.

Kiinnostuitko? Hakemuksesi ja ansioluettelosi pyydämme lähettämään sähköpostiimme osoitteeseen hr@leinolift.fi. Lisätietoja yrityksestämme löydät kotisivultamme www.leinolift.fi.