(Poistunut julkaisusta)

Payment Accountant
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme Payment Accountant tehtävään asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. 

Työtehtävä:

Pääasiallisissa työtehtävissäsi vastaat osto- ja myyntilaskujen kirjaamisesta, käsittelystä, raportoinnista, tiliöinnistä sekä kirjanpidosta. Lisäksi olet yhteydessä yrityksen ulkoisiin sekä sisäisiin asiakkaisiin. 

Arvostamme sinulta:

Omaat kaupallisen koulutustaustan ja olet koulutukseltasi joko merkonomi tai tradenomi. Olet jo kokeneempi osto-ja myyntireskontran ammattilainen. Sinulta löytyy osaamista osto-ja myyntilaskujen käsittelystä, laskujen tiliöinnistä sekä kirjanpidon tehtävistä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Työntekijänä olet täsmällinen ja käsissäsi laskut tulevat käsitellyiksi aina ajallaan ja oikein. Nautit ongelmanratkaisusta ja uusien asioiden oppimisesta. Pystyt työskentelemään hyvin kiireessäkin ja palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla. Odotamme sinulta SAP osaamista ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin, etkä pelkää rutiineja. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä, yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle: 

Monipuolisen tehtävän osto-ja myyntireskontran sekä kirjanpidon tehtävien parissa osana taloushallintoa. Tarjoamme lisäksi mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. 

Hakuprosessi:

Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja  osaamisestasi täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Liitä mukaan hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella verkkosivujemme kautta. 

Lisätietoa antaa:

WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi  +358 40 630 8101

Avainsanat: ostoreskontranhoitaja, myyntireskontranhoitaja, kirjanpito, SAP, taloushallinto, vakituinen