(Poistunut julkaisusta)

Payables Controller
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Tässä Payables Controllerin tehtävässä pääset osaksi tunnetun kansainvälisen yrityksen dynaamista tiimiä, jossa toimiminen voi avata ovia tulevaisuuden urallesi!
Tarjolla on paikat kolmelle reippaalle henkilölle taloushallinnon eri tehtävissä. Jos tunnistat itsesi tarkaksi ja sinnikkääksi tiimipelaajaksi, jolla on korkeakoulutaustaa esimerkiksi liiketalouden puolelta, tämä pesti voisi olla juuri sinun!
KUVAUS
Haemme henkilöitä kolmeen rooliin maineikkaan ja merkityksellisen yrityksen laskutustiimiin Tampereen keskustaan. Roolit ovat juniori-tasoisia eli tehtävät sopivat mainiosti vastavalmistuneille tai loppuvaiheen opiskelijoille, jotka voivat sitoutua kokopäiväiseen työsuhteeseen. Jokaiseen tehtävään on noin viikon alkuperehdytysohjelma, jonka jälkeen työskentelet itsenäisesti, mutta tiimissä on myös muita henkilöitä samoissa tehtävissä ja heidän tuki on tarvittaessa lähellä.

Alla kuvaukset kolmesta erilaisesta työnkuvasta:


* Ostolaskujen käsittely ja ohjaus laskutusjärjestelmässä eteenpäin, laskujen välittäminen ja dokumentaatio
* Matkalaskujen käsittely ja tarkistaminen työkalulla, tikettien eli yrityksen sisäisten ja ulkoisten henkilöiden tukikysymysten vastaanottaminen, käsittely tiketöintijärjestelmässä ja ohjaaminen eteenpäin. Roolin pääpaino matkalaskujen käsittelytehtävissä.
* Tikettien eli yrityksen sisäisten ja ulkoisten henkilöiden tukikysymysten vastaanottaminen, käsittely tiketöintijärjestelmässä ja ohjaaminen eteenpäin. Tässä työssä erityisesti etuna monipuolinen kielitaito suomen ja englannin kielen lisäksi, esimerkiksi saksan, puolan tai ranskan kielen perustaito.


Tuothan esiin hakemuksessasi mahdollisen kiinnostuksesi tiettyä roolia kohtaan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja saada oman alan työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä
* Inspiroivan työympäristön ja tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtäviä vastaava korkeakoulutausta esimerkiksi liiketalouden puolelta
* Taloushallinnon prosessien perusymmärrys
* Yrityksen sisäinen työkieli on englanti, mutta tehtävien kannalta suomen kielen sujuva taito on tärkeää
* Hyvät viestinnälliset taidot ja itsenäinen sekä huolellinen työote


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ostolaskujen, matkalaskujen tai tikettijärjestelmän parissa työskentelystä.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: maaliskuun 2020 loppuun
* Sijainti: Tampereen keskusta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA